Nabeschouwing Lazio - Lecce (4-2) || Serie A 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Lazio het zondag 10 november 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Lecce (4-2)

Het Serie A duel tussen Lazio en Lecce is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 4-2 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door J. Correa, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Lecce kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Lapadula, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette S. Milinkovic-Savic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lazio de leiding in de wedstrijd nam.

Lecce kreeg een penalty toegewezen in de 67e minuut, die werd genomen door K. Babacar. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan. In de 77e minuut werd de stand op 3-1 gezet na een benutte penalty van Lazio speler C. Immobile. In de 80e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het J. Correa die namens Lazio het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 85e minuut was het Lecce dat via A. La Mantia de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gianluca Manganiello en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Lazio.

LIVE Lazio - Lecce 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Lecce Gele kaart voor M. Mancosu Lecce
30' Doelpunt Lazio Doelpunt J. Correa met assist van L. Alberto Lazio 1-0
34' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Lucas Leiva Lazio
40' Doelpunt Lecce Doelpunt G. Lapadula met assist van L. Rossettini Lecce 1-1
51' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor Lucas Leiva Lazio
59' Gele kaart Lecce Gele kaart voor G. Lapadula Lecce
62' Doelpunt Lazio Doelpunt S. Milinkovic-Savic met assist van F. Acerbi Lazio 2-1
67' Penalty gemist Lecce Penalty gemist K. Babacar Lecce
69' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Immobile Lazio
69' Gele kaart Lecce Gele kaart voor F. Lucioni Lecce
70' Wissel Lecce Wissel Y. Skakhov voor Z. Majer Lecce
72' Wissel Lazio Wissel Bastos voor Patric Lazio
73' Wissel Lecce Wissel A. La Mantia voor K. Babacar Lecce
77' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio 3-1
80' Doelpunt Lazio Doelpunt J. Correa met assist van C. Immobile Lazio 4-1
85' Doelpunt Lecce Doelpunt A. La Mantia met assist van J. Petriccione Lecce 4-2
86' Wissel Lazio Wissel V. Berisha voor J. Correa Lazio
86' Wissel Lecce Wissel A. Rispoli voor B. Meccariello Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Lecce
Opstellingen Lazio - Lecce
De opstellingen van Lazio en Lecce zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lecce zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Lecce

Lazio en Lecce treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Lecce in de Serie A vond plaats op 22 april 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lazio 4
Winst Lecce 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 4e positie staat, terwijl we Lecce terugvinden op de 16e plaats.