Nabeschouwing Lazio - Udinese (3-0) || Serie A 2019/2020

Zondag 1 december 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Lazio het zondag 1 december 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Udinese (3-0)

Het Serie A duel tussen Lazio en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door C. Immobile, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 36e minuut voor dat Lazio via C. Immobile op 2-0 kwam te staan. In de 46e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het L. Alberto van Lazio die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 3-0.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Di Bello, waardoor Lazio dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lazio - Udinese 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van S. Milinkovic-Savic Lazio 1-0
36' Gele kaart Udinese Gele kaart voor W. Troost-Ekong Udinese
36' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio 2-0
46' Penalty Lazio Penalty L. Alberto Lazio 3-0
60' Wissel Udinese Wissel S. Fofana voor R. De Paul Udinese
64' Wissel Lazio Wissel Jony voor S. Lulic Lazio
75' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor Lucas Leiva Lazio
76' Wissel Udinese Wissel A. Barak voor Walace Udinese
80' Wissel Lazio Wissel A. Anderson voor L. Alberto Lazio
82' Wissel Udinese Wissel L. Teodorczyk voor S. Okaka Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Udinese
Opstellingen Lazio - Udinese
De opstellingen van Lazio en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Udinese

Lazio en Udinese treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Udinese in de Serie A vond plaats op 17 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lazio 14
Winst Udinese 7
Gelijkspel 6
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 3e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 14e plaats.