Nabeschouwing Lecce - Napoli (1-4) || Serie A 2019/2020

Zondag 22 september 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Lecce het zondag 22 september 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Via del Mare in Lecce.

Via de Lecce - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Napoli (1-4)

Het Serie A duel tussen Lecce en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Marco Piccinini geëindigd in een 1-4 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door F. Llorente, waarmee Napoli met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 40e minuut voor dat Napoli via L. Insigne op 0-2 kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van Napoli, waarmee F. Ruiz zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

M. Mancosu zette Lecce even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Marco Piccinini toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 82e minuut wist F. Llorente namens Napoli de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marco Piccinini en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Napoli.

LIVE Lecce - Napoli 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Napoli Gele kaart voor F. Ghoulam Napoli
28' Doelpunt Napoli Doelpunt F. Llorente Napoli 0-1
37' Gele kaart Lecce Gele kaart voor P. Tachtsidis Lecce
38' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Gabriel Lecce
40' Penalty Napoli Penalty L. Insigne Napoli 0-2
46' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Elmas Napoli
46' Wissel Lecce Wissel J. Petriccione voor P. Tachtsidis Lecce
49' Gele kaart Lecce Gele kaart voor A. Tabanelli Lecce
52' Doelpunt Napoli Doelpunt F. Ruiz met assist van L. Insigne Napoli 0-3
53' Gele kaart Napoli Gele kaart voor F. Ruiz Napoli
61' Penalty Lecce Penalty M. Mancosu Lecce 1-3
65' Wissel Lecce Wissel G. Lapadula voor F. Falco Lecce
70' Wissel Lecce Wissel R. Benzar voor A. Rispoli Lecce
73' Wissel Napoli Wissel H. Lozano voor A. Milik Napoli
74' Wissel Napoli Wissel J. Callejon voor E. Elmas Napoli
82' Doelpunt Napoli Doelpunt F. Llorente Napoli 1-4
87' Wissel Napoli Wissel S. Luperto voor F. Llorente Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Napoli
Opstellingen Lecce - Napoli
De opstellingen van Lecce en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lecce gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lecce - Napoli

Lecce en Napoli treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Piccinini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Napoli in de Serie A vond plaats op 25 april 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 4 keer wist de ploeg van Lecce te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lecce. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lecce 1
Winst Napoli 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lecce op een 18e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 4e plaats.