Nabeschouwing Milan - Lecce (2-2) || Serie A 2019/2020

Zondag 20 oktober 2019 - 20:45 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Milan het zondag 20 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Lecce (2-2)

De Serie A 2019/2020 wedstrijd tussen Milan en Lecce geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door H. Calhanoglu, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. Lecce kreeg via K. Babacar in de 62e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Fabrizio Pasqua de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte K. Babacar namens Lecce in de 62e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 81e minuut was het Milan dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van K. Piatek. Na 92 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Calderoni de 2-2 maakte namens Lecce.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Milan - Lecce 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Milan Doelpunt H. Calhanoglu met assist van L. Biglia Milan 1-0
44' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Z. Majer Lecce
46' Wissel Lecce Wissel D. Farias voor F. Falco Lecce
62' Penalty gemist Lecce Penalty gemist K. Babacar Lecce
62' Doelpunt Lecce Doelpunt K. Babacar Lecce 1-1
64' Wissel Lecce Wissel J. Petriccione voor Z. Majer Lecce
67' Wissel Milan Wissel K. Piatek voor R. Leao Milan
67' Wissel Milan Wissel R. Krunic voor L. Paqueta Milan
76' Gele kaart Lecce Gele kaart voor L. Rossettini Lecce
80' Wissel Milan Wissel A. Rebic voor F. Kessie Milan
81' Doelpunt Milan Doelpunt K. Piatek met assist van H. Calhanoglu Milan 2-1
82' Wissel Lecce Wissel G. Lapadula voor K. Babacar Lecce
85' Gele kaart Milan Gele kaart voor L. Biglia Milan
92' Doelpunt Lecce Doelpunt M. Calderoni met assist van J. Petriccione Lecce 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Lecce
Opstellingen Milan - Lecce
De opstellingen van Milan en Lecce zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lecce zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Lecce

Milan en Lecce treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabrizio Pasqua en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Lecce in de Serie A vond plaats op 11 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Milan 5
Winst Lecce 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 13e positie staat, terwijl we Lecce terugvinden op de 18e plaats.