Nabeschouwing Milan - Udinese (3-2) || Serie A 2019/2020

Zondag 19 januari 2020 - 12:30 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Milan het zondag 19 januari 2020 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Milan - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Udinese (3-2)

Het Serie A duel tussen Milan en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Luca Pairetto geëindigd in een 3-2 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door J. Stryger Larsen, waarmee Udinese met 0-1 de leiding nam. Milan kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Rebic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette T. Hernandez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Milan de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen K. Lasagna in de 85e minuut de 2-2 maakte namens Udinese. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Milan dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Rebic de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luca Pairetto bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Milan.

LIVE Milan - Udinese 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Udinese Doelpunt J. Stryger Larsen Udinese 0-1
27' Gele kaart Udinese Gele kaart voor K. Sema Udinese
40' Gele kaart Milan Gele kaart voor I. Bennacer Milan
46' Wissel Milan Wissel A. Rebic voor G. Bonaventura Milan
48' Doelpunt Milan Doelpunt A. Rebic met assist van A. Conti Milan 1-1
53' Gele kaart Milan Gele kaart voor Pioli S. Milan
63' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Conti Milan
72' Doelpunt Milan Doelpunt T. Hernandez Milan 2-1
77' Wissel Milan Wissel R. Krunic voor S. Castillejo Milan
78' Wissel Udinese Wissel I. Nestorovski voor B. Nuytinck Udinese
80' Gele kaart Milan Gele kaart voor Z. Ibrahimovic Milan
85' Doelpunt Udinese Doelpunt K. Lasagna met assist van J. Stryger Larsen Udinese 2-2
88' Wissel Udinese Wissel H. ter Avest voor K. Sema Udinese
92' Wissel Udinese Wissel S. De Maio voor S. Okaka Udinese
93' Doelpunt Milan Doelpunt A. Rebic Milan 3-2
94' Gele kaart Milan Gele kaart voor Castillejo S. Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Udinese
Opstellingen Milan - Udinese
De opstellingen van Milan en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Udinese

Milan en Udinese treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Udinese in de Serie A vond plaats op 25 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Milan 14
Winst Udinese 9
Gelijkspel 6
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 10e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 13e plaats.