Nabeschouwing Napoli - Cagliari (0-1) || Serie A 2019/2020

Woensdag 25 september 2019 - 21:00 uur



In de Serie A 2019/2020 neemt Napoli het woensdag 25 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Cagliari (0-1)

Het Serie A duel tussen Napoli en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door L. Castro, waarmee Cagliari met 0-1 de leiding nam. In de 89e minuut moest K. Koulibaly van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Marco Di Bello een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Napoli verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Di Bello, waardoor Cagliari de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Cagliari
Balbezit
67%
33%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
29
5
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
163
79
Gevaarlijke aanvallen
76
21
Passes
614
307
Overtredingen
24
13
Buitenspel
3
3
Corners
13
1
Wissels
3
3
LIVE Napoli - Cagliari 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Rog Cagliari
37' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Allan Napoli
46' Wissel Napoli Wissel K. Koulibaly voor N. Maksimovic Napoli
66' Wissel Napoli Wissel F. Llorente voor H. Lozano Napoli
71' Wissel Cagliari Wissel L. Castro voor M. Rog Cagliari
74' Wissel Cagliari Wissel A. Cerri voor G. Simeone Cagliari
74' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor L. Insigne Napoli
87' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Castro met assist van N. Nandez Cagliari 0-1
89' Rode kaart Napoli Rode kaart voor K. Koulibaly Napoli
90' Wissel Cagliari Wissel L. Ceppitelli voor Joao Pedro Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Cagliari
Opstellingen Napoli - Cagliari
De opstellingen van Napoli en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Cagliari

Napoli en Cagliari treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Cagliari in de Serie A vond plaats op 5 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Napoli 13
Winst Cagliari 3
Gelijkspel 6
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 3e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Napoli - Cagliari Opstelling Napoli Opstelling Cagliari Live Napoli - Cagliari Live Napoli - Cagliari kijken Napoli - Cagliari kijken Live Napoli - Cagliari stream Napoli - Cagliari Fox Sports Nabeschouwing Napoli - Cagliari Uitslag Napoli - Cagliari Statistieken Napoli - Cagliari Serie A 2019/2020 Napoli - Cagliari wedden Napoli - Cagliari gokken Napoli - Cagliari Unibet