Nabeschouwing Napoli - Inter Milan (1-3) || Serie A 2019/2020

Maandag 6 januari 2020 - 20:45 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Napoli het maandag 6 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Napoli.

Via de Napoli - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Inter Milan (1-3)

Het Serie A duel tussen Napoli en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 1-3 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door R. Lukaku, waarmee Inter met 0-1 de leiding nam. Inter vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Lukaku op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut wist Napoli de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Milik.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor Inter vergroot nadat L. Martinez de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Inter Milan.

LIVE Napoli - Inter Milan 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Inter Doelpunt R. Lukaku Inter 0-1
29' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Candreva Inter
33' Doelpunt Inter Doelpunt R. Lukaku met assist van M. Brozovic Inter 0-2
39' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Milik met assist van J. Callejon Napoli 1-2
56' Wissel Inter Wissel N. Barella voor R. Gagliardini Inter
61' Gele kaart Inter Gele kaart voor N. Barella Inter
62' Doelpunt Inter Doelpunt L. Martinez Inter 1-3
71' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Inter
72' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. Inter
73' Wissel Inter Wissel S. Sensi voor M. Vecino Inter
81' Wissel Napoli Wissel H. Lozano voor E. Hysaj Napoli
82' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. Sensi Inter
84' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Skriniar Inter
84' Wissel Napoli Wissel F. Llorente voor F. Ruiz Napoli
88' Wissel Inter Wissel B. Valero voor R. Lukaku Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Inter Milan
Opstellingen Napoli - Inter Milan
De opstellingen van Napoli en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Inter Milan

Napoli en Inter Milan treffen elkaar in de 18e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 19 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Inter Milan slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Napoli 10
Winst Inter Milan 7
Gelijkspel 7
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 8e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 1e plaats.