Nabeschouwing Napoli - Sampdoria (2-0) || Serie A

Zaterdag 14 september 2019 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Napoli het zaterdag 14 september 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio San Paolo in Napoli.

Via de Napoli - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Sampdoria (2-0)

Het Serie A duel tussen Napoli en Sampdoria is onder leiding van scheidsrechter Federico La Penna geëindigd in een 2-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door D. Mertens, waarmee Napoli met 1-0 de leiding nam. Napoli vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Mertens op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Napoli.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Sampdoria
Goals
2
0
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
27
10
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
124
71
Gevaarlijke aanvallen
66
27
Passes
688
331
Overtredingen
7
10
Buitenspel
2
0
Corners
8
7
Wissels
3
3
LIVE Napoli - Sampdoria 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart Napoli Gele kaart voor N. Maksimovic Napoli
13' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van G. Di Lorenzo Napoli 1-0
28' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Ferrari Sampdoria
37' Gele kaart Napoli Gele kaart voor F. Ruiz Napoli
42' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor G. Caprari Sampdoria
65' Wissel Napoli Wissel F. Llorente voor H. Lozano Napoli
66' Wissel Sampdoria Wissel P. M. Leris M. voor V. Regini Sampdoria
67' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van F. Llorente Napoli 2-0
68' Wissel Sampdoria Wissel M. Gabbiadini voor G. Caprari Sampdoria
75' Wissel Napoli Wissel L. Insigne voor E. Elmas Napoli
79' Wissel Sampdoria Wissel F. Depaoli voor E. Rigoni Sampdoria
80' Wissel Napoli Wissel A. Younes voor D. Mertens Napoli
Opstellingen Napoli - Sampdoria
De opstellingen van Napoli en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Sampdoria

Napoli en Sampdoria treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Napoli en Sampdoria elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Napoli 0
Winst Sampdoria 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 10e positie staat, terwijl we Sampdoria terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Napoli - Sampdoria Opstelling Napoli Opstelling Sampdoria Live Napoli - Sampdoria Live Napoli - Sampdoria kijken Napoli - Sampdoria kijken Live Napoli - Sampdoria stream Napoli - Sampdoria Fox Sports Nabeschouwing Napoli - Sampdoria Uitslag Napoli - Sampdoria Statistieken Napoli - Sampdoria Serie A 2019/2020 Napoli - Sampdoria wedden Napoli - Sampdoria gokken Napoli - Sampdoria Unibet