Nabeschouwing Parma - Cagliari (1-3) || Serie A 2019/2020

Zondag 15 september 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Parma het zondag 15 september 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Cagliari (1-3)

Het Serie A duel tussen Parma en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Fabrizio Pasqua geëindigd in een 1-3 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door L. Ceppitelli, waarmee Cagliari met 0-1 de leiding nam. Cagliari vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Ceppitelli op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut wist Parma de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Barilla.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Cagliari vergroot nadat G. Simeone de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Cagliari.

LIVE Parma - Cagliari 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Ceppitelli Cagliari
23' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Ceppitelli Cagliari 0-1
39' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Ceppitelli met assist van L. Cigarini Cagliari 0-2
42' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Joao Pedro Cagliari
56' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Nandez Cagliari
58' Doelpunt Parma Doelpunt A. Barilla met assist van M. Darmian Parma 1-2
62' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Pellegrini Cagliari
64' Wissel Cagliari Wissel C. Lykogiannis voor L. Pellegrini Cagliari
69' Wissel Cagliari Wissel R. Klavan voor F. Pisacane Cagliari
73' Wissel Parma Wissel G. Pezzella voor G. Brugman Parma
74' Wissel Parma Wissel A. Cornelius voor R. Inglese Parma
77' Doelpunt Cagliari Doelpunt G. Simeone Cagliari 1-3
81' Wissel Parma Wissel M. Sprocati voor S. Iacoponi Parma
83' Wissel Cagliari Wissel A. Ionita voor M. Rog Cagliari
86' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Castro Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Parma - Cagliari
Opstellingen Parma - Cagliari
De opstellingen van Parma en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Parma - Cagliari

Parma en Cagliari treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabrizio Pasqua en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Parma en Cagliari in de Serie A vond plaats op 16 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Cagliari favoriet. 7 keer wist de ploeg van Parma te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Parma. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Parma 6
Winst Cagliari 7
Gelijkspel 7
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Parma op een 10e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 18e plaats.