Nabeschouwing Parma - Milan (0-1) || Serie A 2019/2020

Zondag 1 december 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Parma het zondag 1 december 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Milan (0-1)

Het Serie A duel tussen Parma en Milan is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 0-1 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door T. Hernandez, waarmee Milan met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Milan dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paolo Valeri, waardoor Milan de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Parma - Milan 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Gele kaart Milan Gele kaart voor I. Bennacer Milan
61' Gele kaart Parma Gele kaart voor S. Iacoponi Parma
64' Wissel Parma Wissel A. Grassi voor A. Barilla Parma
64' Wissel Milan Wissel R. Leao voor K. Piatek Milan
70' Wissel Parma Wissel A. Cornelius voor G. Brugman Parma
71' Wissel Milan Wissel R. Krunic voor F. Kessie Milan
87' Wissel Parma Wissel M. Sprocati voor Gervinho Parma
88' Doelpunt Milan Doelpunt T. Hernandez Milan 0-1
89' Gele kaart Milan Gele kaart voor T. Hernandez Milan
90' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Donnarumma Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Parma - Milan
Opstellingen Parma - Milan
De opstellingen van Parma en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Parma - Milan

Parma en Milan treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Parma en Milan in de Serie A vond plaats op 20 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 13 keer wist de ploeg van Parma te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Parma. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Parma 3
Winst Milan 13
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Parma op een 8e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 12e plaats.