Nabeschouwing Parma - Udinese (2-0) || Serie A 2019/2020

Zondag 26 januari 2020 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Parma het zondag 26 januari 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Udinese (2-0)

Het Serie A duel tussen Parma en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Simone Sozza geëindigd in een 2-0 overwinning voor Parma. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door R. Gagliolo, waarmee Parma met 1-0 de leiding nam. Parma vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Kulusevski op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Parma.

LIVE Parma - Udinese 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Parma Doelpunt R. Gagliolo Parma 1-0
30' Gele kaart Udinese Gele kaart voor W. Troost-Ekong Udinese
34' Doelpunt Parma Doelpunt D. Kulusevski met assist van M. Scozzarella Parma 2-0
45' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Mandragora Udinese
49' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Becao Udinese
56' Wissel Udinese Wissel M. Jajalo voor R. Becao Udinese
59' Gele kaart Parma Gele kaart voor Hernani Parma
62' Wissel Parma Wissel V. Laurini voor R. Gagliolo Parma
68' Gele kaart Parma Gele kaart voor V. Laurini Parma
73' Wissel Parma Wissel K. Dermaku voor J. Kurtic Parma
74' Wissel Udinese Wissel I. Nestorovski voor S. Fofana Udinese
80' Wissel Udinese Wissel S. De Maio voor W. Troost-Ekong Udinese
87' Wissel Parma Wissel A. Grassi voor M. Scozzarella Parma
Video hoogtepunten en samenvatting Parma - Udinese
Opstellingen Parma - Udinese
De opstellingen van Parma en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Parma - Udinese

Parma en Udinese treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simone Sozza en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Parma en Udinese in de Serie A vond plaats op 1 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Parma. Op basis van de afgelopen 21 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Parma als Udinese wisten 8 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Parma 8
Winst Udinese 8
Gelijkspel 5
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Parma op een 8e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.