Nabeschouwing Roma - Atalanta (0-2) || Serie A 2019/2020

Woensdag 25 september 2019 - 19:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Roma het woensdag 25 september 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Roma - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Atalanta (0-2)

Het Serie A duel tussen Roma en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 0-2 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door D. Zapata, waarmee Atalanta met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Atalanta opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het M. De Roon die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Atalanta.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Atalanta.

LIVE Roma - Atalanta 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor S. Kjaer Atalanta
40' Gele kaart Roma Gele kaart voor N. Zaniolo Roma
55' Wissel Roma Wissel J. Jesus voor L. Spinazzola Roma
60' Wissel Atalanta Wissel D. Zapata voor J. Ilicic Atalanta
65' Wissel Roma Wissel H. Mkhitaryan voor N. Zaniolo Roma
71' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata met assist van R. Freuler Atalanta 0-1
76' Wissel Roma Wissel N. Kalinic voor F. Fazio Roma
79' Wissel Atalanta Wissel R. Gosens voor R. Malinovsky Atalanta
88' Wissel Atalanta Wissel M. Pasalic voor A. Gomez Atalanta
89' Gele kaart Roma Gele kaart voor J. Jesus Roma
90' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. De Roon met assist van M. Pasalic Atalanta 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Atalanta
Opstellingen Roma - Atalanta
De opstellingen van Roma en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Roma - Atalanta

Roma en Atalanta treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Atalanta in de Serie A vond plaats op 27 januari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Roma 12
Winst Atalanta 6
Gelijkspel 6
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roma op een 4e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 6e plaats.