Nabeschouwing Roma - Brescia (3-0) || Serie A 2019/2020

Zondag 24 november 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Roma het zondag 24 november 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Brescia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Brescia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Brescia (3-0)

Het Serie A duel tussen Roma en Brescia is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 3-0 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door C. Smalling, waarmee Roma met 1-0 de leiding nam. Roma vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Mancini op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Roma, waarmee E. Dzeko zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Di Bello, waardoor Roma dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Roma - Brescia 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Brescia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Doelpunt Roma Doelpunt C. Smalling met assist van L. Pellegrini Roma 1-0
57' Doelpunt Roma Doelpunt G. Mancini met assist van C. Smalling Roma 2-0
62' Wissel Brescia Wissel J. Zmrhal voor E. Ndoj Brescia
66' Doelpunt Roma Doelpunt E. Dzeko Roma 3-0
70' Wissel Brescia Wissel F. Aye voor E. Torregrossa Brescia
70' Gele kaart Brescia Gele kaart voor Romulo Brescia
72' Wissel Roma Wissel C. Under voor L. Pellegrini Roma
77' Wissel Roma Wissel D. Santon voor A. Florenzi Roma
80' Gele kaart Roma Gele kaart voor N. Zaniolo Roma
80' Wissel Roma Wissel D. Perotti voor N. Zaniolo Roma
84' Wissel Brescia Wissel L. Morosini voor D. Bisoli Brescia
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Brescia
Opstellingen Roma - Brescia
De opstellingen van Roma en Brescia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brescia zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Coach Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca
Voorbeschouwing Roma - Brescia

Roma en Brescia treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Brescia in de Serie A vond plaats op 2 februari 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Brescia favoriet. 1 keer wist de ploeg van Roma te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Roma. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Roma 0
Winst Brescia 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roma op een 6e positie staat, terwijl we Brescia terugvinden op de 20e plaats.