Nabeschouwing Roma - Genoa (3-3) || Serie A 2019/2020

Zondag 25 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Roma het zondag 25 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Genoa (3-3)

De Serie A 2019/2020 wedstrijd tussen Roma en Genoa geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door C. Under, waarmee Roma met 1-0 de leiding nam. Genoa kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Pinamonti, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 30e minuut zette E. Dzeko zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Roma de leiding in de wedstrijd nam.

D. Criscito zette Genoa even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Giampaolo Calvarese toegekende penalty wist te benutten. Roma leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 49 minuten op voorsprong na een goal van A. Kolarov: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Genoa. In de 70e minuut was het C. Kouame die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Giampaolo Calvarese en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Roma - Genoa 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Roma Doelpunt C. Under met assist van E. Dzeko Roma 1-0
16' Doelpunt Genoa Doelpunt A. Pinamonti met assist van C. Romero Genoa 1-1
30' Doelpunt Roma Doelpunt E. Dzeko met assist van B. Cristante Roma 2-1
38' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Florenzi Roma
42' Gele kaart Roma Gele kaart voor J. Jesus Roma
43' Penalty Genoa Penalty D. Criscito Genoa 2-2
49' Doelpunt Roma Doelpunt A. Kolarov Roma 3-2
56' Gele kaart Genoa Gele kaart voor C. Romero Genoa
66' Wissel Roma Wissel G. Mancini voor J. Jesus Roma
70' Doelpunt Genoa Doelpunt C. Kouame met assist van P. Ghiglione Genoa 3-3
73' Wissel Genoa Wissel J. El Yamiq voor A. Barreca Genoa
74' Wissel Roma Wissel J. Pastore voor J. Kluivert Roma
74' Gele kaart Roma Gele kaart voor L. Pellegrini Roma
78' Wissel Roma Wissel D. Zappacosta voor A. Florenzi Roma
86' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor A. Pinamonti Genoa
91' Wissel Genoa Wissel A. Sanabria voor C. Kouame Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Genoa
Opstellingen Roma - Genoa
De opstellingen van Roma en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Coach Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca
Voorbeschouwing Roma - Genoa

Roma en Genoa treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giampaolo Calvarese en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Genoa in de Serie A vond plaats op 5 mei 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Genoa slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.