Nabeschouwing Sampdoria - Atalanta (0-0) || Serie A 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Sampdoria het zondag 10 november 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Atalanta (0-0)

De Serie A 2019/2020 wedstrijd tussen Sampdoria en Atalanta geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor R. Malinovsky van Atalanta. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 74e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Atalanta, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Atalanta kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Massimiliano Irrati niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sampdoria - Atalanta 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Sampdoria Wissel G. Caprari voor F. Bonazzoli Sampdoria
20' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor T. Castagne Atalanta
51' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Malinovsky Atalanta
59' Wissel Atalanta Wissel G. Arana voor H. Hateboer Atalanta
63' Wissel Atalanta Wissel M. Barrow voor L. Muriel Atalanta
66' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor F. Depaoli Sampdoria
66' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Gomez Atalanta
70' Wissel Sampdoria Wissel G. Ramirez voor F. Quagliarella Sampdoria
71' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Ferrari Sampdoria
74' Tweede gele kaart Atalanta Tweede gele kaart voor R. Malinovsky Atalanta
82' Wissel Sampdoria Wissel A. Bertolacci voor R. Vieira Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Atalanta
Opstellingen Sampdoria - Atalanta
De opstellingen van Sampdoria en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Atalanta

Sampdoria en Atalanta treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Atalanta in de Serie A vond plaats op 10 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Sampdoria favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sampdoria 12
Winst Atalanta 8
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 18e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 5e plaats.