Nabeschouwing Sampdoria - Parma (0-1) || Serie A

Zondag 8 december 2019 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Sampdoria het zondag 8 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Parma. De wedstrijd wordt gespeeld in Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Parma (0-1)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Parma is onder leiding van scheidsrechter Rosario Abisso geëindigd in een 0-1 overwinning voor Parma. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door J. Kucka, waarmee Parma met 0-1 de leiding nam. Sampdoria kreeg via F. Quagliarella in de 77e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Rosario Abisso de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Parma.

Wedstrijdstatistieken Sampdoria - Parma
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
20
8
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
150
79
Gevaarlijke aanvallen
66
40
Passes
531
336
Overtredingen
15
11
Buitenspel
3
2
Corners
3
2
Wissels
6
4
LIVE Sampdoria - Parma 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt Parma Doelpunt J. Kucka met assist van Hernani Parma 0-1
35' Gele kaart Parma Gele kaart voor A. Cornelius Parma
46' Wissel Parma Wissel G. Brugman voor J. Kucka Parma
50' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor R. Vieira Sampdoria
59' Wissel Sampdoria Wissel P. M. Leris M. voor G. Ramirez Sampdoria
59' Wissel Sampdoria Wissel K. Linetty voor R. Vieira Sampdoria
68' Wissel Parma Wissel K. Dermaku voor A. Cornelius Parma
72' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor M. Gabbiadini Sampdoria
74' Gele kaart Parma Gele kaart voor K. Dermaku Parma
77' Penalty gemist Sampdoria Penalty gemist F. Quagliarella Sampdoria
80' Wissel Sampdoria Wissel G. Caprari voor J. Jankto Sampdoria
84' Wissel Parma Wissel A. Grassi voor D. Kulusevski Parma
89' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor M. Thorsby Sampdoria
Opstellingen Sampdoria - Parma
De opstellingen van Sampdoria en Parma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Parma zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Parma

Sampdoria en Parma treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sampdoria en Parma elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Sampdoria 0
Winst Parma 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 17e positie staat, terwijl we Parma terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sampdoria - Parma Opstelling Sampdoria Opstelling Parma Live Sampdoria - Parma Live Sampdoria - Parma kijken Sampdoria - Parma kijken Live Sampdoria - Parma stream Sampdoria - Parma Fox Sports Nabeschouwing Sampdoria - Parma Uitslag Sampdoria - Parma Statistieken Sampdoria - Parma Serie A 2019/2020 Sampdoria - Parma wedden Sampdoria - Parma gokken Sampdoria - Parma Unibet