Nabeschouwing Sampdoria - Sassuolo (0-0) || Serie A

Zondag 26 januari 2020 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Sampdoria het zondag 26 januari 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Sassuolo (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Sampdoria en Sassuolo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor F. Peluso in de 26e minuut, waardoor Sassuolo met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Sampdoria en Sassuolo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Sampdoria, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sampdoria - Sassuolo
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
26
9
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
137
77
Gevaarlijke aanvallen
89
36
Passes
471
496
Overtredingen
16
8
Buitenspel
2
0
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE Sampdoria - Sassuolo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Rode kaart Sassuolo Rode kaart voor F. Peluso Sassuolo
28' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Ekdal Sampdoria
28' Wissel Sassuolo Wissel Rogerio voor H. Traore Sassuolo
49' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor O. Colley Sampdoria
60' Wissel Sampdoria Wissel G. Caprari voor G. Ramirez Sampdoria
69' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor B. Bereszynski Sampdoria
72' Wissel Sampdoria Wissel R. Vieira voor B. Bereszynski Sampdoria
72' Wissel Sampdoria Wissel V. Regini voor L. Tonelli Sampdoria
79' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor M. Gabbiadini Sampdoria
85' Wissel Sassuolo Wissel M. Muldur voor F. Caputo Sassuolo
90' Wissel Sassuolo Wissel F. Djuricic voor D. Berardi Sassuolo
93' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Rogerio Sassuolo
Opstellingen Sampdoria - Sassuolo
De opstellingen van Sampdoria en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Sassuolo

Sampdoria en Sassuolo treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Sampdoria en Sassuolo elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Sampdoria 0
Winst Sassuolo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 16e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Sampdoria - Sassuolo Opstelling Sampdoria Opstelling Sassuolo Live Sampdoria - Sassuolo Live Sampdoria - Sassuolo kijken Sampdoria - Sassuolo kijken Live Sampdoria - Sassuolo stream Sampdoria - Sassuolo Fox Sports Nabeschouwing Sampdoria - Sassuolo Uitslag Sampdoria - Sassuolo Statistieken Sampdoria - Sassuolo Serie A 2019/2020 Sampdoria - Sassuolo wedden Sampdoria - Sassuolo gokken Sampdoria - Sassuolo Unibet