Nabeschouwing Sampdoria - Udinese (2-1) || Serie A 2019/2020

Zondag 24 november 2019 - 18:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Sampdoria het zondag 24 november 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Udinese (2-1)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Luca Pairetto geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door I. Nestorovski, waarmee Udinese met 0-1 de leiding nam. Sampdoria kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Gabbiadini, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut kreeg M. Jajalo van Udinese voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Udinese de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

G. Ramirez zette Sampdoria even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Luca Pairetto toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luca Pairetto, waardoor Sampdoria dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sampdoria - Udinese 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Udinese Doelpunt I. Nestorovski Udinese 0-1
38' Wissel Sampdoria Wissel M. Thorsby voor F. Depaoli Sampdoria
39' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Jajalo Udinese
41' Gele kaart Udinese Gele kaart voor I. Nestorovski Udinese
44' Wissel Sampdoria Wissel K. Linetty voor A. Bertolacci Sampdoria
51' Doelpunt Sampdoria Doelpunt M. Gabbiadini Sampdoria 1-1
51' Tweede gele kaart Udinese Tweede gele kaart voor M. Jajalo Udinese
53' Wissel Udinese Wissel H. ter Avest voor I. Nestorovski Udinese
74' Penalty Sampdoria Penalty G. Ramirez Sampdoria 2-1
76' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor G. Ramirez Sampdoria
78' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor N. Opoku Udinese
78' Wissel Sampdoria Wissel G. Caprari voor F. Quagliarella Sampdoria
87' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor J. Jankto Sampdoria
89' Wissel Udinese Wissel L. Teodorczyk voor S. De Maio Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Udinese
Opstellingen Sampdoria - Udinese
De opstellingen van Sampdoria en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Udinese

Sampdoria en Udinese treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Udinese in de Serie A vond plaats op 26 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sampdoria. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 9 keer wist de ploeg van Sampdoria te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Sampdoria. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sampdoria 8
Winst Udinese 9
Gelijkspel 9
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 18e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 13e plaats.