Nabeschouwing Sassuolo - Napoli (1-2) || Serie A 2019/2020

Zondag 22 december 2019 - 20:45 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Sassuolo het zondag 22 december 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Napoli (1-2)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 1-2 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door H. Traorè, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. Napoli kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Allan, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van Pedro Obiang kwam Napoli in de 94e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Chiffi, waardoor Napoli dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sassuolo - Napoli 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Sassuolo Doelpunt H. Traorè met assist van M. Locatelli Sassuolo 1-0
33' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Mário Rui Napoli
37' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor H. Traorè Sassuolo
46' Wissel Napoli Wissel E. Hysaj voor S. Luperto Napoli
51' Wissel Sassuolo Wissel F. Romagna voor Marlon Sassuolo
57' Doelpunt Napoli Doelpunt Allan met assist van P. Zieliński Napoli 1-1
64' Wissel Sassuolo Wissel F. Đuričić voor A. Duncan Sassuolo
66' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Locatelli Sassuolo
70' Wissel Napoli Wissel E. Elmas voor Fabián Ruiz Napoli
72' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Elmas Napoli
77' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor A. Milik Napoli
82' Wissel Sassuolo Wissel F. Magnanelli voor J. Boga Sassuolo
94' Eigen doelpunt Napoli Eigen doelpunt Pedro Obiang Napoli 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Napoli
Opstellingen Sassuolo - Napoli

Voorbeschouwing Sassuolo - Napoli

Sassuolo en Napoli treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Napoli in de Serie A vond plaats op 10 maart 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 6 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sassuolo. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 1
Winst Napoli 6
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 11e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 8e plaats.