Nabeschouwing Sassuolo - SPAL (3-0) || Serie A 2019/2020

Zondag 22 september 2019 - 12:30 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Sassuolo het zondag 22 september 2019 om 12:30 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - SPAL (3-0)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door F. Caputo, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. Sassuolo vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Caputo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Sassuolo, waarmee A. Duncan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Maurizio Mariani, waardoor Sassuolo dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sassuolo - SPAL 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor H. Traore Sassuolo
16' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. Ferrari Sassuolo
25' Wissel SPAL Wissel J. Sala voor M. DAlessandro SPAL
26' Doelpunt Sassuolo Doelpunt F. Caputo met assist van G. Defrel Sassuolo 1-0
37' Gele kaart SPAL Gele kaart voor N. Tomovic SPAL
47' Doelpunt Sassuolo Doelpunt F. Caputo met assist van D. Berardi Sassuolo 2-0
47' Doelpunt Sassuolo Doelpunt A. Duncan met assist van D. Berardi Sassuolo 3-0
53' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Peluso Sassuolo
63' Wissel Sassuolo Wissel F. Magnanelli voor H. Traore Sassuolo
65' Wissel SPAL Wissel S. Floccari voor F. Di Francesco SPAL
69' Gele kaart SPAL Gele kaart voor J. Kurtic SPAL
72' Wissel Sassuolo Wissel M. Locatelli voor F. Caputo Sassuolo
76' Wissel SPAL Wissel Felipe voor N. Tomovic SPAL
79' Wissel Sassuolo Wissel J. Boga voor G. Defrel Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - SPAL
Opstellingen Sassuolo - SPAL
De opstellingen van Sassuolo en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en SPAL zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - SPAL

Sassuolo en SPAL treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en SPAL in de Serie A vond plaats op 24 februari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Sassuolo favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl SPAL slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 2
Winst SPAL 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 14e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 16e plaats.