Nabeschouwing SPAL - Bologna (1-3) || Serie A 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt SPAL het zaterdag 25 januari 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Bologna (1-3)

Het Serie A duel tussen SPAL en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 1-3 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 23 minuten. A. Petagna maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee SPAL vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van F. Vicari zorgde ervoor dat Bologna op 1-1 kwam te staan in de 24e minuut. In de 59e minuut zette M. Barrow zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bologna de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de voorsprong voor Bologna vergroot nadat A. Poli de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Bologna.

LIVE SPAL - Bologna 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart SPAL Gele kaart voor T. Cionek SPAL
14' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Valoti SPAL
22' Gele kaart Bologna Gele kaart voor N. Paz Bologna
23' Penalty SPAL Penalty A. Petagna SPAL 1-0
24' Eigen doelpunt Bologna Eigen doelpunt F. Vicari Bologna 1-1
28' Gele kaart SPAL Gele kaart voor E. Berisha SPAL
35' Gele kaart SPAL Gele kaart voor A. Petagna SPAL
46' Wissel SPAL Wissel K. Bonifazi voor T. Cionek SPAL
58' Wissel Bologna Wissel M. Barrow voor F. Santander Bologna
59' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Barrow Bologna 1-2
63' Doelpunt Bologna Doelpunt A. Poli met assist van R. Soriano Bologna 1-3
68' Gele kaart Bologna Gele kaart voor R. Orsolini Bologna
70' Wissel Bologna Wissel A. Skov Olsen voor R. Orsolini Bologna
73' Wissel SPAL Wissel A. Paloschi voor M. Valoti SPAL
80' Wissel SPAL Wissel S. Floccari voor F. Di Francesco SPAL
81' Wissel Bologna Wissel M. Svanberg voor A. Poli Bologna
89' Gele kaart Bologna Gele kaart voor T. Tomiyasu Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Bologna
Opstellingen SPAL - Bologna
De opstellingen van SPAL en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SPAL gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bologna zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing SPAL - Bologna

SPAL en Bologna treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SPAL en Bologna in de Serie A vond plaats op 30 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bologna. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel SPAL als Bologna wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst SPAL 2
Winst Bologna 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 18e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 12e plaats.