Nabeschouwing SPAL - Genoa (1-1) || Serie A 2019/2020

Maandag 25 november 2019 - 20:45 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt SPAL het maandag 25 november 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Genoa (1-1)

De Serie A 2019/2020 wedstrijd tussen SPAL en Genoa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 55 minuten. A. Petagna maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee SPAL vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Genoa kwam na 57 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Sturaro, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE SPAL - Genoa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart SPAL Gele kaart voor A. Petagna SPAL
41' Gele kaart SPAL Gele kaart voor S. Missiroli SPAL
49' Wissel SPAL Wissel M. Valoti voor F. Di Francesco SPAL
55' Penalty SPAL Penalty A. Petagna SPAL 1-0
57' Doelpunt Genoa Doelpunt S. Sturaro met assist van P. Ghiglione Genoa 1-1
61' Gele kaart Genoa Gele kaart voor P. Ghiglione Genoa
62' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor L. Lerager Genoa
62' Wissel Genoa Wissel A. Favilli voor A. Pinamonti Genoa
68' Wissel SPAL Wissel Igor voor G. Strefezza SPAL
74' Wissel Genoa Wissel D. Cleonise voor S. Sturaro Genoa
79' Wissel SPAL Wissel A. Murgia voor M. Valdifiori SPAL
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Genoa
Opstellingen SPAL - Genoa
De opstellingen van SPAL en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SPAL gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Genoa zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing SPAL - Genoa

SPAL en Genoa treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SPAL en Genoa in de Serie A vond plaats op 28 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is SPAL favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Genoa slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst SPAL 1
Winst Genoa 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 19e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 18e plaats.