Nabeschouwing Torino - Fiorentina (2-1) || Serie A

Zondag 8 december 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Torino het zondag 8 december 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Torino - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Fiorentina (2-1)

Het Serie A duel tussen Torino en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Piero Giacomelli geëindigd in een 2-1 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door S. Zaza, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. Torino vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Ansaldi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 91e minuut wist Fiorentina de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Caceres. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Fiorentina kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Piero Giacomelli, waardoor Torino dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Torino - Fiorentina
Goals
2
1
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
11
17
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
107
133
Gevaarlijke aanvallen
45
74
Passes
318
444
Overtredingen
17
17
Buitenspel
0
2
Corners
3
9
Wissels
3
2
LIVE Torino - Fiorentina 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Wissel Torino Wissel O. Aina voor L. De Silvestri Torino
22' Doelpunt Torino Doelpunt S. Zaza met assist van C. Ansaldi Torino 1-0
31' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor F. Chiesa Fiorentina
32' Gele kaart Torino Gele kaart voor O. Aina Torino
41' Gele kaart Torino Gele kaart voor D. Baselli Torino
49' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Caceres Fiorentina
51' Wissel Fiorentina Wissel R. Sottil voor R. Ghezzal Fiorentina
58' Wissel Torino Wissel S. Meite voor A. Berenguer Torino
61' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Rincon Torino
68' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor D. Vlahovic Fiorentina
72' Doelpunt Torino Doelpunt C. Ansaldi met assist van O. Aina Torino 2-0
76' Wissel Torino Wissel D. Laxalt voor S. Verdi Torino
78' Wissel Fiorentina Wissel Pedro voor D. Vlahovic Fiorentina
91' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Caceres met assist van F. Chiesa Fiorentina 2-1
92' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Izzo Torino
Opstellingen Torino - Fiorentina
De opstellingen van Torino en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Fiorentina

Torino en Fiorentina treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Torino en Fiorentina elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Torino 0
Winst Fiorentina 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 10e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Torino - Fiorentina Opstelling Torino Opstelling Fiorentina Live Torino - Fiorentina Live Torino - Fiorentina kijken Torino - Fiorentina kijken Live Torino - Fiorentina stream Torino - Fiorentina Fox Sports Nabeschouwing Torino - Fiorentina Uitslag Torino - Fiorentina Statistieken Torino - Fiorentina Serie A 2019/2020 Torino - Fiorentina wedden Torino - Fiorentina gokken Torino - Fiorentina Unibet