Nabeschouwing Torino - Lecce (1-2) || Serie A

Maandag 16 september 2019 - 20:45 uur

In de Serie A neemt Torino het maandag 16 september 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Lecce (1-2)

Het Serie A duel tussen Torino en Lecce is onder leiding van scheidsrechter Antonio Giua geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lecce. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door D. Farias, waarmee Lecce met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van A. Belotti in de 58e minuut zorgde er even later voor dat Torino weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 73e minuut zette M. Mancosu zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lecce de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Giua, waardoor Lecce dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Torino - Lecce
Goals
1
2
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
1
6
Schoten totaal
16
18
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
130
75
Gevaarlijke aanvallen
58
50
Passes
484
326
Overtredingen
12
19
Buitenspel
2
2
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE Torino - Lecce 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Lecce Gele kaart voor L. Rossettini Lecce
18' Gele kaart Lecce Gele kaart voor F. Lucioni Lecce
35' Doelpunt Lecce Doelpunt D. Farias Lecce 0-1
40' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Berenguer Torino
45' Gele kaart Lecce Gele kaart voor D. Farias Lecce
46' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor A. Berenguer Torino
50' Gele kaart Lecce Gele kaart voor G. Lapadula Lecce
56' Gele kaart Lecce Gele kaart voor A. Tabanelli Lecce
58' Penalty Torino Penalty A. Belotti Torino 1-1
63' Wissel Lecce Wissel M. Mancosu voor D. Farias Lecce
63' Wissel Lecce Wissel K. Babacar voor G. Lapadula Lecce
72' Wissel Torino Wissel S. Verdi voor D. Baselli Torino
73' Doelpunt Lecce Doelpunt M. Mancosu Lecce 1-2
80' Wissel Torino Wissel D. Laxalt voor L. De Silvestri Torino
81' Wissel Lecce Wissel Y. Skakhov voor Z. Majer Lecce
88' Gele kaart Lecce Gele kaart voor A. Rispoli Lecce
Opstellingen Torino - Lecce
De opstellingen van Torino en Lecce zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lecce zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Lecce

Torino en Lecce treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Giua en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Torino en Lecce elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Torino 0
Winst Lecce 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 5e positie staat, terwijl we Lecce terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Torino - Lecce Opstelling Torino Opstelling Lecce Live Torino - Lecce Live Torino - Lecce kijken Torino - Lecce kijken Live Torino - Lecce stream Torino - Lecce Fox Sports Nabeschouwing Torino - Lecce Uitslag Torino - Lecce Statistieken Torino - Lecce Serie A 2019/2020 Torino - Lecce wedden Torino - Lecce gokken Torino - Lecce Unibet