Nabeschouwing Torino - Milan (2-1) || Serie A 2019/2020

Donderdag 26 september 2019 - 21:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Torino het donderdag 26 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Milan (2-1)

Het Serie A duel tussen Torino en Milan is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 2-1 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 18 minuten. K. Piatek maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Milan vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Torino kwam in de 72e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Belotti, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut moest Milan verder met een man minder nadat P. een rode kaart had gekregen.

In de 76e minuut was het Torino dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van A. Belotti, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Guida, waardoor Torino dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Torino - Milan 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Torino Gele kaart voor Lyanco Torino
18' Penalty Milan Penalty K. Piatek Milan 0-1
21' Gele kaart Milan Gele kaart voor I. Bennacer Milan
31' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Zaza Torino
33' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Belotti Torino
57' Wissel Torino Wissel C. Ansaldi voor Lyanco Torino
63' Gele kaart Milan Gele kaart voor T. Hernandez Milan
65' Wissel Milan Wissel G. Bonaventura voor R. Leao Milan
66' Wissel Torino Wissel A. Berenguer voor S. Verdi Torino
72' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van T. Rincon Torino 1-1
72' Rode kaart Milan Rode kaart voor P. Milan
72' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Romagnoli Milan
76' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti Torino 2-1
77' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Donnarumma Milan
78' Wissel Milan Wissel A. Rebic voor I. Bennacer Milan
81' Gele kaart Torino Gele kaart voor O. Aina Torino
83' Wissel Torino Wissel K. Djidji voor O. Aina Torino
88' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Musacchio Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Milan
Opstellingen Torino - Milan
De opstellingen van Torino en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Milan

Torino en Milan treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Milan in de Serie A vond plaats op 28 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 8 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Torino. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torino 1
Winst Milan 8
Gelijkspel 11
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 10e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 12e plaats.