Nabeschouwing Torino - Napoli (0-0) || Serie A

Zondag 6 oktober 2019 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Torino het zondag 6 oktober 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Napoli (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Torino en Napoli geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Napoli, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Doveri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Torino - Napoli
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
16
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
93
94
Gevaarlijke aanvallen
60
88
Passes
328
524
Overtredingen
11
12
Buitenspel
2
1
Corners
4
5
Wissels
4
3
LIVE Torino - Napoli 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Wissel Napoli Wissel F. Ghoulam voor E. Hysaj Napoli
35' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Lukic Torino
37' Gele kaart Napoli Gele kaart voor H. Lozano Napoli
46' Gele kaart Napoli Gele kaart voor S. Luperto Napoli
61' Wissel Napoli Wissel J. Callejon voor H. Lozano Napoli
67' Wissel Napoli Wissel F. Llorente voor L. Insigne Napoli
71' Wissel Torino Wissel S. Meite voor D. Baselli Torino
83' Wissel Torino Wissel O. Aina voor S. Lukic Torino
89' Wissel Torino Wissel I. Falque voor S. Verdi Torino
Opstellingen Torino - Napoli
De opstellingen van Torino en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Napoli

Torino en Napoli treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Torino en Napoli elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Torino 0
Winst Napoli 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 9e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Torino - Napoli Opstelling Torino Opstelling Napoli Live Torino - Napoli Live Torino - Napoli kijken Torino - Napoli kijken Live Torino - Napoli stream Torino - Napoli Fox Sports Nabeschouwing Torino - Napoli Uitslag Torino - Napoli Statistieken Torino - Napoli Serie A 2019/2020 Torino - Napoli wedden Torino - Napoli gokken Torino - Napoli Unibet