Nabeschouwing Torino - Sassuolo (2-1) || Serie A 2019/2020

Zondag 25 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Torino het zondag 25 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Sassuolo (2-1)

Het Serie A duel tussen Torino en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 2-1 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door S. Zaza, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. Torino vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Zaza op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut wist Sassuolo de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Caputo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sassuolo kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Maurizio Mariani, waardoor Torino dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Torino - Sassuolo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Marlon Sassuolo
14' Doelpunt Torino Doelpunt S. Zaza met assist van C. Ansaldi Torino 1-0
24' Gele kaart Torino Gele kaart voor C. Ansaldi Torino
35' Gele kaart Torino Gele kaart voor Bremer Torino
48' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Bourabia Sassuolo
46' Wissel Sassuolo Wissel F. Peluso voor Rogerio Sassuolo
46' Wissel Torino Wissel O. Aina voor C. Ansaldi Torino
55' Doelpunt Torino Doelpunt S. Zaza met assist van A. Belotti Torino 2-0
68' Wissel Torino Wissel K. Djidji voor K. Bonifazi Torino
68' Wissel Sassuolo Wissel M. Muldur voor J. Toljan Sassuolo
69' Doelpunt Sassuolo Doelpunt F. Caputo Sassuolo 2-1
77' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Sirigu Torino
78' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor P. Obiang Sassuolo
80' Wissel Torino Wissel S. Meite voor D. Baselli Torino
81' Wissel Sassuolo Wissel G. Raspadori voor M. Locatelli Sassuolo
92' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Zaza Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Sassuolo
Opstellingen Torino - Sassuolo
De opstellingen van Torino en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Sassuolo

Torino en Sassuolo treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 12 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Torino favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Sassuolo slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.