Nabeschouwing Udinese - Bologna (1-0) || Serie A 2019/2020

Zondag 29 september 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Udinese het zondag 29 september 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Bologna (1-0)

Het Serie A duel tussen Udinese en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Antonio Giua geëindigd in een 1-0 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door S. Okaka, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Udinese.

LIVE Udinese - Bologna 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Samir Udinese
27' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Okaka met assist van J. Larsen Udinese 1-0
41' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Okaka Udinese
54' Wissel Bologna Wissel A. Skov Olsen voor R. Orsolini Bologna
55' Gele kaart Bologna Gele kaart voor R. Soriano Bologna
59' Wissel Bologna Wissel R. Palacio voor N. Sansone Bologna
64' Wissel Udinese Wissel K. Lasagna voor S. Okaka Udinese
75' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Bani Bologna
76' Wissel Udinese Wissel S. De Maio voor J. Larsen Udinese
76' Wissel Bologna Wissel M. Destro voor B. Dzemaili Bologna
77' Gele kaart Udinese Gele kaart voor W. Troost-Ekong Udinese
83' Wissel Udinese Wissel Walace voor S. Fofana Udinese
85' Gele kaart Udinese Gele kaart voor I. Nestorovski Udinese
85' Gele kaart Bologna Gele kaart voor L. Skorupski Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Bologna
Opstellingen Udinese - Bologna
De opstellingen van Udinese en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bologna zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Bologna

Udinese en Bologna treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Giua en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Bologna in de Serie A vond plaats op 3 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Bologna slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Udinese 10
Winst Bologna 5
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 18e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 8e plaats.