Nabeschouwing Udinese - Lecce (1-2) || Serie A 2019/2020

Woensdag 29 juli 2020 - 19:30 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Udinese het woensdag 29 juli 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Lecce (1-2)

Het Serie A duel tussen Udinese en Lecce is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lecce. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Samir, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van M. Mancosu in de 40e minuut zorgde er even later voor dat Lecce weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 81e minuut zette G. Lapadula zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lecce de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Orsato, waardoor Lecce dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Udinese - Lecce 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Lecce Gele kaart voor N. Paz Lecce
36' Doelpunt Udinese Doelpunt Samir met assist van R. De Paul Udinese 1-0
40' Penalty Lecce Penalty M. Mancosu Lecce 1-1
46' Gele kaart Lecce Gele kaart voor M. Calderoni Lecce
52' Wissel Lecce Wissel B. Meccariello voor N. Paz Lecce
53' Wissel Lecce Wissel C. DellOrco voor M. Calderoni Lecce
54' Wissel Udinese Wissel K. Lasagna voor S. Okaka Udinese
58' Wissel Lecce Wissel Z. Majer voor M. Mancosu Lecce
70' Wissel Udinese Wissel M. Zeegelaar voor S. Fofana Udinese
81' Doelpunt Lecce Doelpunt G. Lapadula met assist van A. Barak Lecce 1-2
82' Gele kaart Lecce Gele kaart voor G. Lapadula Lecce
83' Wissel Lecce Wissel R. Saponara voor G. Lapadula Lecce
83' Wissel Lecce Wissel P. Tachtsidis voor J. Petriccione Lecce
86' Gele kaart Udinese Gele kaart voor K. Sema Udinese
93' Gele kaart Lecce Gele kaart voor G. Donati Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Lecce
Opstellingen Udinese - Lecce
De opstellingen van Udinese en Lecce zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lecce zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Lecce

Udinese en Lecce treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Lecce in de Serie A vond plaats op 6 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Udinese 6
Winst Lecce 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 14e positie staat, terwijl we Lecce terugvinden op de 18e plaats.