Nabeschouwing Udinese - Parma (1-3) || Serie A 2019/2020

Zondag 1 september 2019 - 20:45 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Udinese het zondag 1 september 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Parma. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Parma (1-3)

Het Serie A duel tussen Udinese en Parma is onder leiding van scheidsrechter Marco Piccinini geëindigd in een 1-3 overwinning voor Parma. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door K. Lasagna, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Parma kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Gervinho, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette R. Gagliolo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Parma de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de voorsprong voor Parma vergroot nadat R. Inglese de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Parma.

LIVE Udinese - Parma 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Parma Gele kaart voor A. Grassi Parma
17' Doelpunt Udinese Doelpunt K. Lasagna Udinese 1-0
43' Doelpunt Parma Doelpunt Gervinho met assist van D. Kulusevski Parma 1-1
55' Wissel Udinese Wissel S. Fofana voor R. Mandragora Udinese
59' Doelpunt Parma Doelpunt R. Gagliolo met assist van D. Kulusevski Parma 1-2
64' Wissel Parma Wissel J. Kucka voor A. Grassi Parma
70' Wissel Parma Wissel G. Pezzella voor V. Laurini Parma
70' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor I. Nestorovski Udinese
75' Doelpunt Parma Doelpunt R. Inglese met assist van Gervinho Parma 1-3
78' Wissel Udinese Wissel L. Teodorczyk voor J. Larsen Udinese
81' Gele kaart Parma Gele kaart voor A. Barilla Parma
82' Wissel Parma Wissel A. Cornelius voor R. Inglese Parma
86' Gele kaart Parma Gele kaart voor Hernani Parma
93' Gele kaart Udinese Gele kaart voor L. Teodorczyk Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Parma
Opstellingen Udinese - Parma
De opstellingen van Udinese en Parma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Parma zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Parma

Udinese en Parma treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Piccinini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Parma in de Serie A vond plaats op 19 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Parma. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Parma slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Udinese 8
Winst Parma 7
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 7e positie staat, terwijl we Parma terugvinden op de 17e plaats.