Nabeschouwing Udinese - Sassuolo (3-0) || Serie A 2019/2020

Zondag 12 januari 2020 - 12:30 uur



In de Serie A 2019/2020 neemt Udinese het zondag 12 januari 2020 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Sassuolo (3-0)

Het Serie A duel tussen Udinese en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Manuel Volpi geëindigd in een 3-0 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door S. Okaka, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Udinese vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Sema op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was R. De Paul van Udinese die de 3-0 wist te maken in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel Volpi, waardoor Udinese dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Sassuolo
Goals
3
0
Balbezit
37%
63%
Schoten totaal
15
17
Schoten op doel
9
3
Aanvallen
76
149
Gevaarlijke aanvallen
42
71
Passes
327
551
Overtredingen
13
13
Corners
6
11
Wissels
3
3
LIVE Udinese - Sassuolo 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Okaka met assist van R. Mandragora Udinese 1-0
62' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor K. Lasagna Udinese
68' Doelpunt Udinese Doelpunt K. Sema met assist van S. Fofana Udinese 2-0
69' Wissel Sassuolo Wissel G. Raspadori voor F. Djuricic Sassuolo
75' Wissel Udinese Wissel M. Jajalo voor R. Mandragora Udinese
75' Wissel Sassuolo Wissel M. Muldur voor J. Toljan Sassuolo
85' Wissel Udinese Wissel L. Teodorczyk voor S. Okaka Udinese
86' Wissel Sassuolo Wissel G. Kyriakopoulos voor Rogerio Sassuolo
91' Doelpunt Udinese Doelpunt R. De Paul met assist van S. Fofana Udinese 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Sassuolo
Opstellingen Udinese - Sassuolo
De opstellingen van Udinese en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Sassuolo

Udinese en Sassuolo treffen elkaar in de 19e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Volpi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 20 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Sassuolo favoriet. 4 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Udinese. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Udinese 3
Winst Sassuolo 4
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 13e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Udinese - Sassuolo Opstelling Udinese Opstelling Sassuolo Live Udinese - Sassuolo Live Udinese - Sassuolo kijken Udinese - Sassuolo kijken Live Udinese - Sassuolo stream Udinese - Sassuolo Fox Sports Nabeschouwing Udinese - Sassuolo Uitslag Udinese - Sassuolo Statistieken Udinese - Sassuolo Serie A 2019/2020 Udinese - Sassuolo wedden Udinese - Sassuolo gokken Udinese - Sassuolo Unibet