Nabeschouwing Spezia - Torino (4-1) || Serie A 2020/2021

Zaterdag 15 mei 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2020/2021 neemt Spezia het zaterdag 15 mei 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Torino (4-1)

Het Serie A duel tussen Spezia en Torino is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 4-1 overwinning voor Spezia. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door R. Saponara, waarmee Spezia met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 41e minuut voor dat Spezia via M. Nzola op 2-0 kwam te staan. In de 54e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het A. Belotti van Torino die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor Spezia vergroot nadat M. Nzola de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 84e minuut wist M. Erlic namens Spezia de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniele Orsato en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Spezia.

LIVE Spezia - Torino 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Spezia Doelpunt R. Saponara Spezia 1-0
28' Gele kaart Spezia Gele kaart voor K. Agudelo Spezia
32' Gele kaart Torino Gele kaart voor M. Vojvoda Torino
33' Gele kaart Spezia Gele kaart voor T. Pobega Spezia
41' Penalty Spezia Penalty M. Nzola Spezia 2-0
46' Wissel Torino Wissel S. Verdi voor M. Vojvoda Torino
54' Penalty Torino Penalty A. Belotti Torino 2-1
55' Wissel Torino Wissel W. Singo voor A. Izzo Torino
57' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Rincon Torino
57' Wissel Spezia Wissel D. Farias voor K. Agudelo Spezia
58' Wissel Spezia Wissel Leo Sena voor M. Ricci Spezia
63' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor A. Sanabria Torino
63' Wissel Torino Wissel A. Buongiorno voor S. Lukic Torino
68' Wissel Spezia Wissel N. Estevez voor T. Pobega Spezia
74' Doelpunt Spezia Doelpunt M. Nzola met assist van R. Marchizza Spezia 3-1
77' Wissel Spezia Wissel M. Erlic voor R. Saponara Spezia
77' Wissel Torino Wissel D. Baselli voor T. Rincon Torino
78' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Buongiorno Torino
80' Gele kaart Spezia Gele kaart voor D. Farias Spezia
83' Gele kaart Torino Gele kaart voor Bremer Torino
84' Doelpunt Spezia Doelpunt M. Erlic met assist van D. Farias Spezia 4-1
91' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Verdi Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Spezia - Torino
Opstellingen Spezia - Torino
De opstellingen van Spezia en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spezia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Torino zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Spezia - Torino

Spezia en Torino treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spezia en Torino in de Serie A vond plaats op 16 januari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Spezia 0
Winst Torino 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spezia op een 17e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 16e plaats.