Nabeschouwing Bologna - Cagliari (2-0) || Serie A 2021/2022

Maandag 1 november 2021 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Bologna het maandag 1 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Cagliari (2-0)

Het Serie A duel tussen Bologna en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door L. De Silvestri, waarmee Bologna met 1-0 de leiding nam. In de 90e minuut moest M. Caceres van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Davide Massa een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Cagliari verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Bologna via een goal van M. Arnautovic in de 96e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bologna.

LIVE Bologna - Cagliari 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Svanberg Bologna
49' Doelpunt Bologna Doelpunt L. De Silvestri met assist van G. Medel Bologna 1-0
59' Wissel Cagliari Wissel R. Bellanova voor K. Strootman Cagliari
68' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Joao Pedro Cagliari
69' Wissel Cagliari Wissel D. Farias voor A. Deiola Cagliari
69' Wissel Cagliari Wissel M. Caceres voor A. Carboni Cagliari
70' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Hickey Bologna
72' Wissel Bologna Wissel L. Binks voor M. Svanberg Bologna
72' Wissel Bologna Wissel N. Sansone voor M. Barrow Bologna
86' Wissel Bologna Wissel A. Skov Olsen voor R. Soriano Bologna
88' Wissel Cagliari Wissel G. Pereiro voor G. Zappa Cagliari
90' Rode kaart Cagliari Rode kaart voor M. Caceres Cagliari
91' Gele kaart Bologna Gele kaart voor G. Medel Bologna
93' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Pavoletti Cagliari
96' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Arnautovic met assist van N. Sansone Bologna 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Cagliari
Opstellingen Bologna - Cagliari
De opstellingen van Bologna en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Cagliari zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Cagliari

Bologna en Cagliari treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Cagliari in de Serie A vond plaats op 3 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Cagliari favoriet. 8 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Bologna. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bologna 7
Winst Cagliari 8
Gelijkspel 6
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 13e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 20e plaats.