In de Serie A neemt Bologna het maandag 13 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Hellas Verona (1-0)

Het Serie A duel tussen Bologna en Hellas Verona is onder leiding van scheidsrechter Ivano Pezzuto geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door M. Svanberg, waarmee Bologna met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bologna uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Bologna - Hellas Verona
Goals
1
0
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
15
5
Schoten op doel
3
0
Aanvallen
103
108
Gevaarlijke aanvallen
41
56
Passes
319
452
Overtredingen
14
20
Buitenspel
0
2
Corners
6
2
Wissels
4
5
LIVE Bologna - Hellas Verona 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Hellas Verona Wissel G. Magnani voor P. Dawidowicz Hellas Verona
49' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor A. Barak Hellas Verona
61' Wissel Hellas Verona Wissel M. Hongla voor A. Tameze Hellas Verona
68' Wissel Bologna Wissel N. Sansone voor M. Barrow Bologna
68' Wissel Bologna Wissel A. Skov Olsen voor R. Orsolini Bologna
75' Wissel Hellas Verona Wissel F. Ceccherini voor N. Casale Hellas Verona
75' Wissel Hellas Verona Wissel M. Cancellieri voor G. Caprari Hellas Verona
78' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Svanberg met assist van M. Arnautovic Bologna 1-0
84' Wissel Hellas Verona Wissel K. Lasagna voor I. Ilic Hellas Verona
84' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor F. Ceccherini Hellas Verona
92' Wissel Bologna Wissel F. Santander voor M. Arnautovic Bologna
97' Gele kaart Bologna Gele kaart voor N. Dominguez Bologna
98' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Faraoni Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Hellas Verona
Opstellingen Bologna - Hellas Verona
De opstellingen van Bologna en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Eusebio Di Francesco
Voorbeschouwing Bologna - Hellas Verona

Bologna en Hellas Verona treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivano Pezzuto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 17 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Bologna favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Hellas Verona slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bologna 4
Winst Hellas Verona 2
Gelijkspel 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 8e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bologna - Hellas Verona Opstelling Bologna Opstelling Hellas Verona Live Bologna - Hellas Verona Live Bologna - Hellas Verona kijken Bologna - Hellas Verona kijken Live Bologna - Hellas Verona stream Bologna - Hellas Verona Fox Sports Nabeschouwing Bologna - Hellas Verona Uitslag Bologna - Hellas Verona Statistieken Bologna - Hellas Verona Serie A 2021/2022 Bologna - Hellas Verona wedden Bologna - Hellas Verona gokken Bologna - Hellas Verona Unibet