In de Serie A neemt Bologna het maandag 17 januari 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Napoli (0-2)

Het Serie A duel tussen Bologna en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Livio Marinelli geëindigd in een 0-2 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door H. Lozano, waarmee Napoli met 0-1 de leiding nam. Napoli vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Lozano op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Napoli.

Wedstrijdstatistieken Bologna - Napoli
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
11
17
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
110
112
Gevaarlijke aanvallen
42
41
Passes
397
637
Overtredingen
9
11
Buitenspel
0
2
Corners
1
4
Wissels
5
5
LIVE Bologna - Napoli 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Napoli Doelpunt H. Lozano met assist van E. Elmas Napoli 0-1
43' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Soumaoro Bologna
47' Doelpunt Napoli Doelpunt H. Lozano met assist van F. Ruiz Napoli 0-2
52' Gele kaart Napoli Gele kaart voor P. Zielinski Napoli
52' Wissel Bologna Wissel D. Falcinelli voor M. Arnautovic Bologna
52' Wissel Bologna Wissel N. Dominguez voor N. Viola Bologna
52' Wissel Bologna Wissel A. Skov Olsen voor N. Sansone Bologna
57' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Theate Bologna
67' Wissel Bologna Wissel E. Vignato voor R. Soriano Bologna
71' Wissel Napoli Wissel V. Osimhen voor D. Mertens Napoli
71' Wissel Napoli Wissel M. Politano voor H. Lozano Napoli
72' Wissel Bologna Wissel N. Pyyhtia voor A. Hickey Bologna
80' Wissel Napoli Wissel D. Demme voor P. Zielinski Napoli
86' Wissel Napoli Wissel F. Ghoulam voor F. Ruiz Napoli
86' Wissel Napoli Wissel A. Petagna voor E. Elmas Napoli
94' Gele kaart Bologna Gele kaart voor L. Binks Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Napoli
Opstellingen Bologna - Napoli
De opstellingen van Bologna en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Napoli

Bologna en Napoli treffen elkaar in de 22e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Livio Marinelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Napoli in de Serie A vond plaats op 28 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 15 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Bologna. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bologna 6
Winst Napoli 15
Gelijkspel 4
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 13e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bologna - Napoli Opstelling Bologna Opstelling Napoli Live Bologna - Napoli Live Bologna - Napoli kijken Bologna - Napoli kijken Live Bologna - Napoli stream Bologna - Napoli Fox Sports Nabeschouwing Bologna - Napoli Uitslag Bologna - Napoli Statistieken Bologna - Napoli Serie A 2021/2022 Bologna - Napoli wedden Bologna - Napoli gokken Bologna - Napoli Unibet