In de Serie A neemt Cagliari het woensdag 22 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Cagliari - Empoli 0-0

Vanaf woensdag 22 september 2021 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Cagliari - Empoli volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 20 uur, 27 minuten en 1 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Empoli
Opstellingen Cagliari - Empoli

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cagliari - Empoli

Cagliari en Empoli treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Empoli in de Serie A vond plaats op 20 januari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Empoli favoriet. 5 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Cagliari. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cagliari 4
Winst Empoli 5
Gelijkspel 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 19e positie staat, terwijl we Empoli terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Cagliari - Empoli Opstelling Cagliari Opstelling Empoli Live Cagliari - Empoli Live Cagliari - Empoli kijken Cagliari - Empoli kijken Live Cagliari - Empoli stream Cagliari - Empoli Fox Sports Nabeschouwing Cagliari - Empoli Uitslag Cagliari - Empoli Statistieken Cagliari - Empoli Serie A 2021/2022 Cagliari - Empoli wedden Cagliari - Empoli gokken Cagliari - Empoli Unibet