In de Serie A neemt Cagliari het woensdag 22 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Empoli (0-2)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Empoli is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 0-2 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door F. Di Francesco, waarmee Empoli met 0-1 de leiding nam. Empoli vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Stulac op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Empoli.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Empoli
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
15
16
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
88
106
Gevaarlijke aanvallen
51
46
Passes
426
430
Overtredingen
16
15
Buitenspel
1
4
Corners
7
4
Wissels
5
5
LIVE Cagliari - Empoli 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Empoli Gele kaart voor S. Zurkowski Empoli
29' Doelpunt Empoli Doelpunt F. Di Francesco met assist van N. Haas Empoli 0-1
46' Wissel Cagliari Wissel D. Godin voor A. Carboni Cagliari
46' Wissel Cagliari Wissel K. Strootman voor A. Deiola Cagliari
64' Wissel Empoli Wissel A. Ismajli voor P. Stojanovic Empoli
64' Wissel Empoli Wissel L. Stulac voor S. Ricci Empoli
69' Doelpunt Empoli Doelpunt L. Stulac Empoli 0-2
70' Wissel Cagliari Wissel M. Caceres voor S. Walukiewicz Cagliari
75' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Godin Cagliari
77' Wissel Cagliari Wissel G. Pereiro voor C. Lykogiannis Cagliari
83' Wissel Empoli Wissel K. Asllani voor N. Haas Empoli
83' Wissel Empoli Wissel N. Bajrami voor F. Di Francesco Empoli
84' Wissel Cagliari Wissel L. Pavoletti voor L. Ceppitelli Cagliari
87' Wissel Empoli Wissel A. La Mantia voor A. Pinamonti Empoli
94' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Nandez Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Empoli
Opstellingen Cagliari - Empoli
De opstellingen van Cagliari en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Empoli zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Aurelio Andreazzoli
Voorbeschouwing Cagliari - Empoli

Cagliari en Empoli treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Empoli in de Serie A vond plaats op 20 januari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Empoli favoriet. 5 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Cagliari. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cagliari 4
Winst Empoli 5
Gelijkspel 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 19e positie staat, terwijl we Empoli terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Cagliari - Empoli Opstelling Cagliari Opstelling Empoli Live Cagliari - Empoli Live Cagliari - Empoli kijken Cagliari - Empoli kijken Live Cagliari - Empoli stream Cagliari - Empoli Fox Sports Nabeschouwing Cagliari - Empoli Uitslag Cagliari - Empoli Statistieken Cagliari - Empoli Serie A 2021/2022 Cagliari - Empoli wedden Cagliari - Empoli gokken Cagliari - Empoli Unibet