In de Serie A neemt Cagliari het zondag 23 januari 2022 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Fiorentina (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Cagliari en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 8e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg C. Biraghi van Fiorentina via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 47 minuten was het Joao Pedro die Cagliari op een 1-0 voorsprong zette. In de 65e minuut moest Fiorentina verder met een man minder nadat A. Odriozola een rode kaart had gekregen.

Cagliari kreeg een penalty toegewezen in de 68e minuut, die werd genomen door Joao Pedro. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-0 op het scorebord bleef staan. Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde R. Sottil de gelijkmaker voor Fiorentina in de 68e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Fiorentina
Goals
1
1
Balbezit
40%
60%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
11
15
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
84
120
Gevaarlijke aanvallen
46
53
Passes
243
382
Overtredingen
21
16
Buitenspel
4
1
Corners
6
4
Wissels
4
4
LIVE Cagliari - Fiorentina 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Penalty gemist Fiorentina Penalty gemist C. Biraghi Fiorentina
10' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor G. Altare Cagliari
29' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Biraghi Fiorentina
46' Wissel Cagliari Wissel M. Lovato voor G. Altare Cagliari
46' Wissel Fiorentina Wissel Y. Maleh voor G. Castrovilli Fiorentina
47' Doelpunt Cagliari Doelpunt Joao Pedro met assist van G. Pereiro Cagliari 1-0
60' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor W. Mazzarri Cagliari
60' Wissel Fiorentina Wissel R. Sottil voor J. Ikone Fiorentina
65' Rode kaart Fiorentina Rode kaart voor A. Odriozola Fiorentina
68' Penalty gemist Cagliari Penalty gemist Joao Pedro Cagliari
68' Wissel Fiorentina Wissel L. Venuti voor K. Piatek Fiorentina
74' Wissel Cagliari Wissel C. Kourfalidis voor A. Grassi Cagliari
75' Doelpunt Fiorentina Doelpunt R. Sottil met assist van Y. Maleh Fiorentina 1-1
75' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor R. Sottil Fiorentina
81' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Joao Pedro Cagliari
81' Wissel Cagliari Wissel L. Gagliano voor H. Dalbert Cagliari
86' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Ceppitelli Cagliari
89' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Y. Maleh Fiorentina
91' Wissel Fiorentina Wissel M. Nastasic voor R. Sottil Fiorentina
95' Wissel Cagliari Wissel L. Ceppitelli voor E. Goldaniga Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Fiorentina
Opstellingen Cagliari - Fiorentina
De opstellingen van Cagliari en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Fiorentina

Cagliari en Fiorentina treffen elkaar in de 23e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Aureliano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 24 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Fiorentina favoriet. 15 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Cagliari. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cagliari 8
Winst Fiorentina 15
Gelijkspel 8
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 18e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Cagliari - Fiorentina Opstelling Cagliari Opstelling Fiorentina Live Cagliari - Fiorentina Live Cagliari - Fiorentina kijken Cagliari - Fiorentina kijken Live Cagliari - Fiorentina stream Cagliari - Fiorentina Fox Sports Nabeschouwing Cagliari - Fiorentina Uitslag Cagliari - Fiorentina Statistieken Cagliari - Fiorentina Serie A 2021/2022 Cagliari - Fiorentina wedden Cagliari - Fiorentina gokken Cagliari - Fiorentina Unibet