Nabeschouwing Cagliari - Genoa (2-3) || Serie A 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Cagliari het zondag 12 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Genoa (2-3)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Luca Pairetto geëindigd in een 2-3 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. Joao Pedro maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Cagliari vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Cagliari vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Ceppitelli op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut wist Genoa de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Destro.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Fares de 2-2 maakte voor Genoa. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Genoa dat in de 78e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Fares de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luca Pairetto en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Genoa.

LIVE Cagliari - Genoa 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Biraschi Genoa
15' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Sabelli Genoa
16' Penalty Cagliari Penalty Joao Pedro Cagliari 1-0
35' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Ceppitelli Cagliari
46' Wissel Genoa Wissel Z. Vanheusden voor D. Biraschi Genoa
46' Wissel Genoa Wissel M. Fares voor S. Sturaro Genoa
46' Wissel Genoa Wissel Y. Kallon voor S. Sabelli Genoa
46' Wissel Cagliari Wissel M. Caceres voor S. Walukiewicz Cagliari
54' Wissel Cagliari Wissel N. Nandez voor A. Grassi Cagliari
56' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Ceppitelli met assist van R. Marin Cagliari 2-0
58' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Y. Kallon Genoa
59' Doelpunt Genoa Doelpunt M. Destro met assist van A. Cambiaso Genoa 2-1
60' Wissel Genoa Wissel C. Ekuban voor G. Pandev Genoa
62' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Joao Pedro Cagliari
64' Wissel Cagliari Wissel D. Farias voor K. Balde Cagliari
64' Wissel Cagliari Wissel R. Bellanova voor G. Zappa Cagliari
69' Doelpunt Genoa Doelpunt M. Fares met assist van N. Rovella Genoa 2-2
78' Doelpunt Genoa Doelpunt M. Fares met assist van A. Cambiaso Genoa 2-3
82' Wissel Cagliari Wissel G. Pereiro voor A. Carboni Cagliari
83' Wissel Genoa Wissel V. Behrami voor M. Destro Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Genoa
Opstellingen Cagliari - Genoa
De opstellingen van Cagliari en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Genoa

Cagliari en Genoa treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Genoa in de Serie A vond plaats op 22 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Genoa favoriet. 14 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Cagliari. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cagliari 10
Winst Genoa 14
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 15e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 20e plaats.