Nabeschouwing Empoli - Inter Milan (0-2) || Serie A 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Empoli het woensdag 27 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Inter Milan (0-2)

Het Serie A duel tussen Empoli en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 0-2 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door D. DAmbrosio, waarmee Inter met 0-1 de leiding nam. In de 52e minuut moest S. Ricci van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Daniele Chiffi een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Empoli verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Inter via een goal van F. Dimarco in de 66e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Inter Milan.

LIVE Empoli - Inter Milan 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. de Vrij Inter
29' Gele kaart Empoli Gele kaart voor S. Luperto Empoli
34' Doelpunt Inter Doelpunt D. DAmbrosio met assist van A. Sanchez Inter 0-1
52' Rode kaart Empoli Rode kaart voor S. Ricci Empoli
57' Wissel Empoli Wissel N. Haas voor N. Bajrami Empoli
59' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Brozovic Inter
66' Doelpunt Inter Doelpunt F. Dimarco met assist van L. Martinez Inter 0-2
68' Wissel Empoli Wissel K. Asllani voor S. Zurkowski Empoli
68' Wissel Empoli Wissel L. Mancuso voor P. Cutrone Empoli
68' Wissel Empoli Wissel L. Henderson voor F. Bandinelli Empoli
72' Wissel Inter Wissel J. Correa voor A. Sanchez Inter
72' Wissel Inter Wissel M. Vecino voor M. Brozovic Inter
74' VAR: Afgekeurd doelpunt R. Gagliardini Afgekeurd doelpunt vanwege hands R. Gagliardini Inter
75' Gele kaart Inter Gele kaart voor R. Gagliardini Inter
79' Wissel Inter Wissel A. Kolarov voor S. de Vrij Inter
82' Wissel Empoli Wissel R. Fiamozzi voor P. Stojanovic Empoli
84' Wissel Inter Wissel E. Dzeko voor L. Martinez Inter
84' Wissel Inter Wissel S. Sensi voor R. Gagliardini Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Inter Milan
Opstellingen Empoli - Inter Milan
De opstellingen van Empoli en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Aurelio Andreazzoli
Voorbeschouwing Empoli - Inter Milan

Empoli en Inter Milan treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 26 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 12 keer wist de ploeg van Empoli te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Empoli. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Empoli 1
Winst Inter Milan 12
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 12e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 3e plaats.