Nabeschouwing Empoli - Spezia (0-0) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 9 april 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Empoli het zaterdag 9 april 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Spezia (0-0)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Empoli en Spezia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Empoli en Spezia gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Giovanni Ayroldi niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Empoli - Spezia 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Empoli Gele kaart voor F. Di Francesco Empoli
20' Gele kaart Empoli Gele kaart voor S. Zurkowski Empoli
27' Gele kaart Spezia Gele kaart voor E. Gyasi Spezia
29' Gele kaart Spezia Gele kaart voor K. Amian Spezia
56' Wissel Empoli Wissel M. Benassi voor F. Di Francesco Empoli
56' Wissel Empoli Wissel A. La Mantia voor S. Zurkowski Empoli
67' Wissel Spezia Wissel D. Verde voor K. Agudelo Spezia
79' Wissel Empoli Wissel A. Ismajli voor S. Romagnoli Empoli
79' Wissel Empoli Wissel L. Henderson voor F. Bandinelli Empoli
83' Wissel Spezia Wissel V. Kovalenko voor E. Gyasi Spezia
83' Wissel Spezia Wissel M. Nzola voor R. Manaj Spezia
90' Wissel Spezia Wissel S. Ferrer voor A. Reca Spezia
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Spezia
Opstellingen Empoli - Spezia
De opstellingen van Empoli en Spezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Spezia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Aurelio Andreazzoli
Coach Thiago Motta
Voorbeschouwing Empoli - Spezia

Empoli en Spezia treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giovanni Ayroldi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Spezia in de Serie A vond plaats op 19 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Empoli 0
Winst Spezia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 14e positie staat, terwijl we Spezia terugvinden op de 15e plaats.