Nabeschouwing Empoli - Udinese (3-1) || Serie A 2021/2022

Maandag 6 december 2021 - 18:30 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Empoli het maandag 6 december 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Udinese (3-1)

Het Serie A duel tussen Empoli en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Daniele Paterna geëindigd in een 3-1 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door G. Deulofeu, waarmee Udinese met 0-1 de leiding nam. Empoli kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Stojanovic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette N. Bajrami zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Empoli de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de voorsprong voor Empoli vergroot nadat A. Pinamonti de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Empoli.

LIVE Empoli - Udinese 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Empoli Gele kaart voor F. Parisi Empoli
22' Doelpunt Udinese Doelpunt G. Deulofeu met assist van I. Success Udinese 0-1
30' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Samir Udinese
41' Gele kaart Udinese Gele kaart voor B. Soppy Udinese
47' Gele kaart Empoli Gele kaart voor S. Zurkowski Empoli
50' Doelpunt Empoli Doelpunt P. Stojanovic met assist van S. Ricci Empoli 1-1
55' Wissel Udinese Wissel B. Nuytinck voor Samir Udinese
55' Wissel Udinese Wissel M. Jajalo voor B. Soppy Udinese
59' Doelpunt Empoli Doelpunt N. Bajrami Empoli 2-1
65' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor T. Arslan Udinese
66' Wissel Empoli Wissel S. Romagnoli voor M. Viti Empoli
67' Gele kaart Empoli Gele kaart voor S. Romagnoli Empoli
72' Wissel Empoli Wissel L. Stulac voor S. Ricci Empoli
78' Doelpunt Empoli Doelpunt A. Pinamonti met assist van N. Bajrami Empoli 3-1
79' Wissel Udinese Wissel L. Samardzic voor N. Perez Udinese
79' Wissel Udinese Wissel I. Nestorovski voor I. Success Udinese
81' Wissel Empoli Wissel F. Bandinelli voor S. Zurkowski Empoli
82' Wissel Empoli Wissel S. Luperto voor N. Haas Empoli
82' Wissel Empoli Wissel L. Henderson voor N. Bajrami Empoli
85' Gele kaart Udinese Gele kaart voor I. Nestorovski Udinese
91' Gele kaart Empoli Gele kaart voor L. Tonelli Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Udinese
Opstellingen Empoli - Udinese
De opstellingen van Empoli en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Udinese zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Aurelio Andreazzoli
Voorbeschouwing Empoli - Udinese

Empoli en Udinese treffen elkaar in de 16e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Paterna en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Udinese in de Serie A vond plaats op 7 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 6 keer wist de ploeg van Empoli te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Empoli. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Empoli 4
Winst Udinese 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 12e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 14e plaats.