Nabeschouwing Empoli - Venezia (1-2) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Empoli het zaterdag 11 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Venezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Venezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Venezia (1-2)

Het Serie A duel tussen Empoli en Venezia is onder leiding van scheidsrechter Antonio Rapuano geëindigd in een 1-2 overwinning voor Venezia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door T. Henry, waarmee Venezia met 0-1 de leiding nam. Venezia vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Okereke op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 1-2 doordat N. Bajrami van Empoli een penalty wist te benutten in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Rapuano, waardoor Venezia dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Empoli - Venezia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Venezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. Ismajli Empoli
13' Doelpunt Venezia Doelpunt T. Henry met assist van M. Aramu Venezia 0-1
15' Gele kaart Venezia Gele kaart voor M. Aramu Venezia
33' Wissel Venezia Wissel D. Heymans voor M. Aramu Venezia
35' Gele kaart Venezia Gele kaart voor L. Lezzerini Venezia
44' Gele kaart Empoli Gele kaart voor N. Haas Empoli
48' Gele kaart Venezia Gele kaart voor D. Johnsen Venezia
46' Wissel Venezia Wissel C. Molinaro voor D. Schnegg Venezia
46' Wissel Venezia Wissel N. Maenpaa voor L. Lezzerini Venezia
46' Wissel Empoli Wissel F. Di Francesco voor F. Bandinelli Empoli
46' Wissel Empoli Wissel L. Tonelli voor A. Ismajli Empoli
54' Wissel Venezia Wissel D. Crnigoj voor L. Fiordilino Venezia
62' Wissel Empoli Wissel A. Pinamonti voor L. Mancuso Empoli
62' Wissel Empoli Wissel L. Stulac voor S. Ricci Empoli
67' Wissel Venezia Wissel D. Okereke voor A. Vacca Venezia
68' Doelpunt Venezia Doelpunt D. Okereke met assist van T. Henry Venezia 0-2
83' Wissel Empoli Wissel L. Henderson voor P. Stojanovic Empoli
86' Gele kaart Venezia Gele kaart voor D. Heymans Venezia
88' Gele kaart Venezia Gele kaart voor N. Maenpaa Venezia
89' Penalty Empoli Penalty N. Bajrami Empoli 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Venezia
Opstellingen Empoli - Venezia
De opstellingen van Empoli en Venezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Venezia zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-3-2
Coach Aurelio Andreazzoli
Coach Paolo Zanetti
Voorbeschouwing Empoli - Venezia

Empoli en Venezia treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Rapuano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Empoli en Venezia elkaar treffen in de Serie A.

Winst Empoli 0
Winst Venezia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 11e positie staat, terwijl we Venezia terugvinden op de 20e plaats.