Nabeschouwing Fiorentina - Hellas Verona (1-1) || Serie A 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Fiorentina het zondag 6 maart 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Hellas Verona (1-1)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Fiorentina en Hellas Verona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door K. Piatek, waarmee Fiorentina met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van G. Caprari in de 20e minuut zorgde er even later voor dat Hellas Verona weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Fiorentina - Hellas Verona 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Fiorentina Doelpunt K. Piatek Fiorentina 1-0
20' Penalty Hellas Verona Penalty G. Caprari Hellas Verona 1-1
37' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor K. Gunter Hellas Verona
46' Wissel Fiorentina Wissel A. Duncan voor R. Saponara Fiorentina
46' Wissel Fiorentina Wissel R. Sottil voor Y. Maleh Fiorentina
46' Wissel Fiorentina Wissel J. Callejon voor J. Ikone Fiorentina
56' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor G. Simeone Hellas Verona
61' Wissel Hellas Verona Wissel F. Depaoli voor D. Lazovic Hellas Verona
69' Wissel Hellas Verona Wissel D. Bessa voor K. Lasagna Hellas Verona
71' Wissel Fiorentina Wissel N. Gonzalez voor K. Piatek Fiorentina
72' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor F. Ceccherini Hellas Verona
76' Wissel Fiorentina Wissel S. Amrabat voor L. Torreira Fiorentina
82' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Bessa Hellas Verona
86' Wissel Hellas Verona Wissel B. Sutalo voor D. Faraoni Hellas Verona
86' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor V. Italiano Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Hellas Verona
Opstellingen Fiorentina - Hellas Verona
De opstellingen van Fiorentina en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Igor Tudor
Voorbeschouwing Fiorentina - Hellas Verona

Fiorentina en Hellas Verona treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 22 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Hellas Verona slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fiorentina 6
Winst Hellas Verona 3
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 8e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 9e plaats.