In de Serie A neemt Fiorentina het dinsdag 21 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Fiorentina Gelijk Winst Inter Milan
3.75x inzet 3.75x inzet 1.94x inzet
LIVE Fiorentina - Inter Milan 0-0

Vanaf dinsdag 21 september 2021 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Fiorentina - Inter Milan volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 1 uur, 54 minuten en 28 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Inter Milan
Opstellingen Fiorentina - Inter Milan

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fiorentina - Inter Milan

Fiorentina en Inter Milan treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 5 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 18 keer wist de ploeg van Fiorentina te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Fiorentina. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fiorentina 7
Winst Inter Milan 18
Gelijkspel 7
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 5e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Fiorentina - Inter Milan Opstelling Fiorentina Opstelling Inter Milan Live Fiorentina - Inter Milan Live Fiorentina - Inter Milan kijken Fiorentina - Inter Milan kijken Live Fiorentina - Inter Milan stream Fiorentina - Inter Milan Fox Sports Nabeschouwing Fiorentina - Inter Milan Uitslag Fiorentina - Inter Milan Statistieken Fiorentina - Inter Milan Serie A 2021/2022 Fiorentina - Inter Milan wedden Fiorentina - Inter Milan gokken Fiorentina - Inter Milan Unibet