In de Serie A neemt Genoa het zaterdag 22 januari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Udinese (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Genoa en Udinese geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor A. Cambiaso van Genoa. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 79e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Genoa en Udinese gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Genoa, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Doveri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Udinese
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
14
2
Schoten op doel
5
0
Aanvallen
135
87
Gevaarlijke aanvallen
55
25
Passes
311
313
Overtredingen
27
17
Buitenspel
1
0
Corners
10
4
Wissels
3
3
LIVE Genoa - Udinese 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Sturaro Genoa
41' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Makengo Udinese
54' Wissel Genoa Wissel A. Cambiaso voor J. Vasquez Genoa
67' Wissel Genoa Wissel F. Caicedo voor M. Destro Genoa
68' Wissel Udinese Wissel D. Udogie voor B. Soppy Udinese
72' Gele kaart Udinese Gele kaart voor G. Deulofeu Udinese
73' Wissel Udinese Wissel I. Success voor Beto Udinese
73' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Portanova Genoa
74' Gele kaart Udinese Gele kaart voor T. Arslan Udinese
79' Gele kaart Genoa Gele kaart voor A. Cambiaso Genoa
79' Tweede gele kaart Genoa Tweede gele kaart voor A. Cambiaso Genoa
84' Wissel Genoa Wissel R. Calafiori voor C. Ekuban Genoa
86' Gele kaart Udinese Gele kaart voor N. Perez Udinese
91' Wissel Udinese Wissel M. Jajalo voor T. Arslan Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Udinese
Opstellingen Genoa - Udinese
De opstellingen van Genoa en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Udinese

Genoa en Udinese treffen elkaar in de 23e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Udinese in de Serie A vond plaats op 28 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 10 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Genoa. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Genoa 9
Winst Udinese 10
Gelijkspel 10
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genoa op een 19e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Genoa - Udinese Opstelling Genoa Opstelling Udinese Live Genoa - Udinese Live Genoa - Udinese kijken Genoa - Udinese kijken Live Genoa - Udinese stream Genoa - Udinese Fox Sports Nabeschouwing Genoa - Udinese Uitslag Genoa - Udinese Statistieken Genoa - Udinese Serie A 2021/2022 Genoa - Udinese wedden Genoa - Udinese gokken Genoa - Udinese Unibet