In de Serie A neemt Hellas Verona het dinsdag 30 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Cagliari (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Hellas Verona en Cagliari geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Hellas Verona dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Hellas Verona, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Matteo Marcenaro niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hellas Verona - Cagliari
Balbezit
69%
31%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
15
12
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
139
94
Gevaarlijke aanvallen
60
25
Passes
580
256
Overtredingen
15
12
Buitenspel
3
0
Corners
11
1
Wissels
4
4
LIVE Hellas Verona - Cagliari 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor K. Gunter Hellas Verona
46' Wissel Hellas Verona Wissel N. Casale voor F. Ceccherini Hellas Verona
49' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor G. Simeone Hellas Verona
50' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Lazovic Hellas Verona
50' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor K. Balde Cagliari
50' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor I. Tudor Hellas Verona
74' Wissel Cagliari Wissel L. Pavoletti voor K. Balde Cagliari
74' Wissel Cagliari Wissel R. Marin voor H. Dalbert Cagliari
78' Wissel Hellas Verona Wissel K. Lasagna voor G. Simeone Hellas Verona
78' Wissel Hellas Verona Wissel A. Tameze voor I. Ilic Hellas Verona
78' Wissel Hellas Verona Wissel D. Bessa voor M. Veloso Hellas Verona
82' Wissel Cagliari Wissel K. Strootman voor A. Grassi Cagliari
86' Wissel Cagliari Wissel G. Zappa voor C. Lykogiannis Cagliari
88' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Caceres Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Cagliari
Opstellingen Hellas Verona - Cagliari
De opstellingen van Hellas Verona en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Cagliari zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Igor Tudor
Voorbeschouwing Hellas Verona - Cagliari

Hellas Verona en Cagliari treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marcenaro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Cagliari in de Serie A vond plaats op 3 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hellas Verona. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Hellas Verona favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hellas Verona 6
Winst Cagliari 2
Gelijkspel 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 10e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Hellas Verona - Cagliari Opstelling Hellas Verona Opstelling Cagliari Live Hellas Verona - Cagliari Live Hellas Verona - Cagliari kijken Hellas Verona - Cagliari kijken Live Hellas Verona - Cagliari stream Hellas Verona - Cagliari Fox Sports Nabeschouwing Hellas Verona - Cagliari Uitslag Hellas Verona - Cagliari Statistieken Hellas Verona - Cagliari Serie A 2021/2022 Hellas Verona - Cagliari wedden Hellas Verona - Cagliari gokken Hellas Verona - Cagliari Unibet