Nabeschouwing Hellas Verona - Inter Milan (1-3) || Serie A 2021/2022

Vrijdag 27 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Hellas Verona het vrijdag 27 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Inter Milan (1-3)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 1-3 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door I. Ilic, waarmee Hellas Verona met 1-0 de leiding nam. Inter kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Martinez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette J. Correa zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Inter de leiding in de wedstrijd nam.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Inter vergroot nadat J. Correa de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Inter Milan.

LIVE Hellas Verona - Inter Milan 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt I. Ilic Hellas Verona 1-0
28' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor G. Magnani Hellas Verona
47' Doelpunt Inter Doelpunt L. Martinez Inter 1-1
53' Wissel Hellas Verona Wissel N. Casale voor F. Ceccherini Hellas Verona
57' Gele kaart Inter Gele kaart voor L. Martinez Inter
62' Wissel Hellas Verona Wissel K. Lasagna voor M. Cancellieri Hellas Verona
65' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Brozovic Inter
66' Wissel Inter Wissel F. Dimarco voor I. Perisic Inter
66' Wissel Inter Wissel A. Vidal voor M. Brozovic Inter
74' Wissel Inter Wissel J. Correa voor L. Martinez Inter
74' Wissel Hellas Verona Wissel B. Sutalo voor D. Faraoni Hellas Verona
74' Wissel Hellas Verona Wissel P. Dawidowicz voor G. Magnani Hellas Verona
76' Wissel Hellas Verona Wissel A. Tameze voor M. Hongla Hellas Verona
83' Doelpunt Inter Doelpunt J. Correa met assist van M. Darmian Inter 1-2
87' Wissel Inter Wissel S. Sensi voor E. Dzeko Inter
87' Wissel Inter Wissel M. Vecino voor H. Calhanoglu Inter
88' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor A. Tameze Hellas Verona
94' Doelpunt Inter Doelpunt J. Correa met assist van N. Barella Inter 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Inter Milan
Opstellingen Hellas Verona - Inter Milan
De opstellingen van Hellas Verona en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Eusebio Di Francesco
Voorbeschouwing Hellas Verona - Inter Milan

Hellas Verona en Inter Milan treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 25 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 9 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hellas Verona. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 0
Winst Inter Milan 9
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 13e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 2e plaats.