Nabeschouwing Hellas Verona - Juventus (2-1) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 30 oktober 2021 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Hellas Verona het zaterdag 30 oktober 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Juventus (2-1)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Livio Marinelli geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door G. Simeone, waarmee Hellas Verona met 1-0 de leiding nam. Hellas Verona vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Simeone op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut wist Juventus de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via W. McKennie. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Juventus kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Livio Marinelli, waardoor Hellas Verona dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hellas Verona - Juventus 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt G. Simeone Hellas Verona 1-0
14' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt G. Simeone met assist van D. Lazovic Hellas Verona 2-0
27' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Lazovic Hellas Verona
29' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Danilo Juventus
57' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor N. Casale Hellas Verona
57' Wissel Juventus Wissel M. Locatelli voor R. Bentancur Juventus
57' Wissel Juventus Wissel W. McKennie voor A. Rabiot Juventus
61' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Faraoni Hellas Verona
61' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Arthur Juventus
67' Wissel Hellas Verona Wissel B. Sutalo voor D. Lazovic Hellas Verona
67' Wissel Hellas Verona Wissel F. Ceccherini voor N. Casale Hellas Verona
69' Wissel Juventus Wissel D. Kulusevski voor J. Cuadrado Juventus
69' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor Arthur Juventus
75' Wissel Hellas Verona Wissel D. Bessa voor A. Tameze Hellas Verona
76' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor K. Gunter Hellas Verona
77' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Morata Juventus
80' Doelpunt Juventus Doelpunt W. McKennie met assist van Danilo Juventus 2-1
82' Wissel Juventus Wissel L. Pellegrini voor Alex Sandro Juventus
83' Wissel Hellas Verona Wissel N. Kalinic voor G. Simeone Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Juventus
Opstellingen Hellas Verona - Juventus
De opstellingen van Hellas Verona en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hellas Verona - Juventus

Hellas Verona en Juventus treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Livio Marinelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Juventus in de Serie A vond plaats op 27 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 6 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Hellas Verona. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 2
Winst Juventus 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 10e positie staat, terwijl we Juventus terugvinden op de 7e plaats.