Nabeschouwing Hellas Verona - Lazio (4-1) || Serie A 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Hellas Verona het zondag 24 oktober 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Lazio (4-1)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Marco Piccinini geëindigd in een 4-1 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door G. Simeone, waarmee Hellas Verona met 1-0 de leiding nam. Hellas Verona vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Simeone op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist Lazio de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Immobile.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor Hellas Verona vergroot nadat G. Simeone de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 92e minuut wist G. Simeone namens Hellas Verona de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marco Piccinini bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Hellas Verona.

LIVE Hellas Verona - Lazio 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Veloso Hellas Verona
30' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt G. Simeone met assist van G. Caprari Hellas Verona 1-0
36' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt G. Simeone met assist van M. Veloso Hellas Verona 2-0
44' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Patric Lazio
45' Wissel Hellas Verona Wissel F. Ceccherini voor N. Casale Hellas Verona
46' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van S. Milinkovic-Savic Lazio 2-1
56' Gele kaart Lazio Gele kaart voor J. Akpa Akpro Lazio
56' Wissel Lazio Wissel L. Alberto voor J. Akpa Akpro Lazio
57' Wissel Lazio Wissel M. Lazzari voor E. Hysaj Lazio
62' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt G. Simeone met assist van G. Caprari Hellas Verona 3-1
63' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor Lucas Leiva Lazio
63' Wissel Lazio Wissel R. Moro voor Pedro Lazio
67' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor F. Ceccherini Hellas Verona
68' Wissel Hellas Verona Wissel A. Tameze voor M. Veloso Hellas Verona
68' Wissel Hellas Verona Wissel B. Sutalo voor K. Gunter Hellas Verona
80' Wissel Hellas Verona Wissel M. Hongla voor I. Ilic Hellas Verona
80' Wissel Hellas Verona Wissel G. Magnani voor D. Lazovic Hellas Verona
92' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt G. Simeone met assist van D. Faraoni Hellas Verona 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Lazio
Opstellingen Hellas Verona - Lazio
De opstellingen van Hellas Verona en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Lazio zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Igor Tudor
Voorbeschouwing Hellas Verona - Lazio

Hellas Verona en Lazio treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Piccinini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Lazio in de Serie A vond plaats op 11 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 7 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Hellas Verona. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 2
Winst Lazio 7
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 15e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 6e plaats.