Nabeschouwing Hellas Verona - Napoli (1-2) || Serie A 2021/2022

Zondag 13 maart 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Hellas Verona het zondag 13 maart 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Napoli (1-2)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 1-2 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door V. Osimhen, waarmee Napoli met 0-1 de leiding nam. Napoli vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Osimhen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut wist Hellas Verona de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Faraoni. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Hellas Verona kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 83e minuut moest Hellas Verona verder met een man minder, nadat F. Ceccherini een tweede gele kaart kreeg. In de 97e minuut moest Hellas Verona verder met een man minder, nadat D. Faraoni een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Doveri, waardoor Napoli dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hellas Verona - Napoli 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Napoli Doelpunt V. Osimhen met assist van M. Politano Napoli 0-1
38' Wissel Hellas Verona Wissel D. Bessa voor F. Depaoli Hellas Verona
63' Wissel Napoli Wissel E. Elmas voor M. Politano Napoli
63' Wissel Napoli Wissel L. Insigne voor H. Lozano Napoli
69' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor K. Gunter Hellas Verona
70' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor F. Ceccherini Hellas Verona
71' Doelpunt Napoli Doelpunt V. Osimhen met assist van G. Di Lorenzo Napoli 0-2
77' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt D. Faraoni met assist van A. Tameze Hellas Verona 1-2
83' Tweede gele kaart Hellas Verona Tweede gele kaart voor F. Ceccherini Hellas Verona
86' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor I. Ilic Hellas Verona
90' Wissel Hellas Verona Wissel M. Cancellieri voor A. Barak Hellas Verona
90' Wissel Hellas Verona Wissel N. Casale voor A. Tameze Hellas Verona
90' Wissel Hellas Verona Wissel M. Hongla voor I. Ilic Hellas Verona
90' Wissel Napoli Wissel P. Zielinski voor F. Ruiz Napoli
90' Wissel Napoli Wissel A. Petagna voor V. Osimhen Napoli
94' Wissel Napoli Wissel F. Ghoulam voor A. Petagna Napoli
96' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Faraoni Hellas Verona
97' Tweede gele kaart Hellas Verona Tweede gele kaart voor D. Faraoni Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Napoli
Opstellingen Hellas Verona - Napoli
De opstellingen van Hellas Verona en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Igor Tudor
Voorbeschouwing Hellas Verona - Napoli

Hellas Verona en Napoli treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Napoli in de Serie A vond plaats op 7 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 9 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Hellas Verona. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 2
Winst Napoli 9
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 9e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 3e plaats.